Masło Oliwkowe

Masło Oliwkowe
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc spróbuj masła oliwnego. Jedna porcja zawiera 124 kalorie, 0g białka, oraz 14g tłuszczu. Ten przepis służy 5 i kosztuje 36 centów za porcję. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz masło, sok z cytryny, skórkę z cytryny i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 5 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, pierwotne, przyjazne dla fodmap i wegetariańskie dieta. Przynosi wam to moje przepisy. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 8%. Ten wynik jest bardzo zły (ale nadal można go naprawić). Spróbuj Masło oliwkowe, orzechowe i rozmarynowe, Kanapki z rzodkiewki z masłem czarno-oliwkowym, oraz Rzodkiewka i Herbed Olive-Butter Crostini dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Wymieszać wszystkie składniki.
2
Uwaga: 1 (10-uncja) opakowanie mrożonych szparagów, rozmrożone, może być zastąpione 1 funtem świeżych szparagów.
Składniki, których będziesz potrzebować
SzparagiSzparagi
3
Dodaj do koszyka na parze z cukinią i grzybami.
Składniki, których będziesz potrzebować
GrzybyGrzyby
CukiniaCukinia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kosz ParowyKosz Parowy

Wyposażenie

TrudnośćŁatwy
Gotowe W5 m.
Porcje5
Ocena Zdrowia0
Magazyn