Masło Miodowe

Masło Miodowe
Masło miodowe może być dobrym przepisem na poszerzenie repertuaru przypraw. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 166 kalorii, 0g białka, oraz 12g tłuszczu każdy. Na 38 centów za porcję, ten przepis okładki 1% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba uznała ten przepis za przepyszny i satysfakcjonujący. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, pierwotne i wegetariańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 10 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 7%, co jest improwizowalne. Spróbuj Wyznanie #140: masło miodowe to moja winna przyjemność ... miód i piwo chleb kukurydziany, Naleśniki pełnoziarniste miodowe z masłem miodowo-limonkowym, oraz Maślany miodowy chleb piwny z miodowym masłem dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Masło umieścić w małej misce. Stopniowo dodawać miód, bijąc stale, aż do uzyskania pożądanej grubości.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
MiódMiód
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Do Szczotkowania I SmażeniaDo Szczotkowania I Smażenia
TrudnośćŁatwy
Gotowe W10 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia0
Magazyn