Masło Miodowe

Masło Miodowe
Masło miodowe może być dobrym przepisem na poszerzenie kolekcji przypraw. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 114 kalorii, 0g białka, oraz 11g tłuszczu każdy. Na 17 centów za porcję, ten przepis okładki 1% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz pod ręką miód, sól, masło i kilka innych składników, możesz to zrobić. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, pierwotne i wegetariańskie dieta. Jest przyniesiony przez Chow. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 35 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 7%. Ta partytura jest do poprawy. Spróbuj Wyznanie #140: masło miodowe to moja winna przyjemność ... miód i piwo chleb kukurydziany, Naleśniki pełnoziarniste miodowe z masłem miodowo-limonkowym, oraz Maślany miodowy chleb piwny z miodowym masłem dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Umieść masło w średniej misce i rozgnieść je gumową szpatułką, aż będzie bardzo rozsmarowane.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
SzpatułkaSzpatułka
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
2
Dodać pozostałe składniki i wymieszać aż do całkowitego połączenia.
3
Przelać do miski i podawać natychmiast.Alternatywnie, aby podawać to złożone masło jako pokrojony kij, przenieść mieszaninę masła do arkusza folii. Uformuj go w kłodę, zwijając go w plastikową folię,a następnie przekręć końce, aby uszczelnić.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
Rozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do TacosRozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do Tacos
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia FoliowaFolia Foliowa
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
4
Umieść w lodówce do stwardnienia, co najmniej 30 minut.
TrudnośćNormalny
Gotowe W35 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia0
Magazyn