Masło i boczek
Masło i boczek może być tylko przystawka szukasz. Na 91 centów za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 101 kalorii, 4G białka, oraz 8G tłuszczu każdy. 1 osoba uznała ten przepis za aromatyczny i satysfakcjonujący. Udaj się do sklepu i odbierz liść laurowy, bekon, sól i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 50 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne i całe 30 dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 16%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Masło Serowe, Domowy Butterbeans, oraz Sałatka z pieczonego kopru włoskiego i porów z masłem.
Instrukcje
Boczek gotować na patelni na średnim ogniu, często mieszając, 8 minut lub do chrupkości.
Usuń boczek i osuszyć na ręcznikach papierowych, zastrzegając kapiele na patelni.
Dodaj cebulę, czosnek, i liść laurowy; gotować, często mieszając, 3 minut lub aż cebula będzie miękka.
Dodać paprykę; gotować, często mieszając, 3 minuty.
W razie potrzeby dodaj pomidory i gotuj, często mieszając, 3 minuty.
Dodać bulion z kurczaka i masło; doprowadzić do wrzenia. Przykryć, zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu, mieszając od czasu do czasu, 30 minut.
Odkryć i gotować na wolnym ogniu 30 minut, często mieszając. Wymieszać sól i kolejne 3 składniki. Gotować, często mieszając, 5 minut.
Usunąć i wyrzucić liść laurowy.
Posypać gotowanym boczkiem.