Masło brandy (twardy sos)
Jeśli chcesz dodać więcej przepisów bezglutenowych i laktoovo-wegetariańskich do swojego repertuaru, Brandy Butter (Hard Sauce) może być przepisem, którego powinieneś spróbować. Ten napój ma 366 kalorii , 0 g białka i 26 g tłuszczu na porcję. Ten przepis jest dla 8 osób i kosztuje 69 centów za porcję. Ten przepis z Allrecipes ma 1 fanów. Od przygotowania do podania, ten przepis zajmuje około 45 minut . Jeśli masz pod ręką brandy, masło, sok pomarańczowy i kilka innych składników, możesz to zrobić. Z wynikiem Spoonacular wynoszącym 0% , to danie jest bardzo złe (ale nadal można je naprawić). Użytkownikom, którym spodobał się ten przepis, spodobały się również Hard-Boiled Egg Gratin In A Bechamel Sauce , The Ultimate Frozen Coconut 'Ice Cream' with Hard Shell Chocolate Sauce i Brandy Alexander Brownies .
Instrukcje
Włóż masło, cukier puder, skórkę pomarańczową, sok pomarańczowy i brandy lub koniak do robota kuchennego i miksuj do uzyskania gładkiej konsystencji. Przełóż sos do miski i wstaw do lodówki.
Wyjąć z lodówki około godziny przed podaniem.