Masato de Arroz (kolumbijski napój ryżowy)

Masato de Arroz (kolumbijski napój ryżowy)
Masato de Arroz (kolumbijski napój ryżowy) jest bezglutenowe, przyjazne dla fodmap i wegańskie napój. Ten przepis służy 5. Jedna porcja zawiera 174 kalorie, 2G białka, oraz 0g tłuszczu. Na 22 grosze za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 193 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Mieszanka cukru, mielonego cynamonu, wody i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 41%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to Arroz Con Coco (Kolumbijski Ryż Kokosowy), Arroz Chino Al Estilo Colombiano (Ryż Smażony W Stylu Kolumbijskim), oraz ARROZ ATOLLADO (KOLUMBIJSKIE RISOTTO WIEPRZOWE).

Instrukcje

1
Umieść ryż i laskę cynamonu w garnku i przykryj dwiema szklankami wody. Gotować przez około 25 minut lub do miękkości. Wyrzuć laskę cynamonu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Stoli Vanilla (opcjonalnie, Aby Dać Kopa)Stoli Vanilla (opcjonalnie, Aby Dać Kopa)
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Groszek Goya®Groszek Goya®
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GOYA® Groszek Mrożony, RozmrożonyGOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
2
Ugotowany ryż wlać do blendera z dwiema szklankami wody i zmiksować na gładką masę. Szczep mixture.In Mały Garnek, podgrzać cukier i jedną szklankę wody na średnim ogniu, aż cukier się rozpuści.Doprowadzić mieszaninę do garnka na małym ogniu i gotować przez 20 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ryż GotowanyRyż Gotowany
1 Gotowa W Sklepie Mieszanka Do Wypieku Ciasta Czekoladowego, Np. Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Upieczona Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu1 Gotowa W Sklepie Mieszanka Do Wypieku Ciasta Czekoladowego, Np. Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Upieczona Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
GOYA® Groszek Mrożony, RozmrożonyGOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
3
Dodać mieszaninę cukru i goździki.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 3/4 Szklanki Całych Migdałów, Ze Skórką I Uprażonych2 3/4 Szklanki Całych Migdałów, Ze Skórką I Uprażonych
1 Gotowa W Sklepie Mieszanka Do Wypieku Ciasta Czekoladowego, Np. Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Upieczona Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu1 Gotowa W Sklepie Mieszanka Do Wypieku Ciasta Czekoladowego, Np. Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Upieczona Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu
4
Dodaj jeszcze jedną szklankę wody i podawać na lodzie lub schłodzone.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Rozpryski WermutuRozpryski Wermutu
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje5
Ocena Zdrowia3
Magazyn