Marzycielski kremowy placek z masłem orzechowym

Marzycielski kremowy placek z masłem orzechowym
Przepis Dreamy Creamy Peanut Butter Pie można przygotować w około 40 minut . Jedna porcja zawiera 779 kalorii , 15 g białka i 51 g tłuszczu . Ten przepis jest dla 8 osób. Za 1,23 dolara za porcję przepis ten pokrywa 12% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka mleka skondensowanego, śmietanki kremówki, czekoladowych wiórków i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. 1 osoba uznała ten przepis za przepyszny i satysfakcjonujący. Sprawdza się dobrze jako niedrogi deser. Jest on dostarczany przez Taste of Home. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis otrzymuje ocenę Spoonacular wynoszącą 36% , co jest raczej złym wynikiem. Użytkownikom, którym podobał się ten przepis, spodobały się również 7-Up Cake...A Dreamy Vintage Cake Made Skinny , Dreamy Chai Rice Pudding i No-Bake Chocolate Peanut Butter Pie .

Instrukcje

1
Wymieszaj pokruszone ciasteczka z masłem i przyłóż masę do dna i boków nieposmarowanej formy do ciasta o średnicy 23 cm (9 cali).
Składniki, których będziesz potrzebować
Ciasteczka Maślane Nutter, PokruszoneCiasteczka Maślane Nutter, Pokruszone
1 Szklanka Posiekanej Cebuli1 Szklanka Posiekanej Cebuli
2
Piec w temperaturze 350° przez 6-8 minut lub do momentu, aż skórka lekko się zrumieni. Ostudzić na kratce.
Składniki, których będziesz potrzebować
3/4 Szklanki Plus 3 łyżki Smalcu3/4 Szklanki Plus 3 łyżki Smalcu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pomarańczowy Kawałek Do Pieczenia M&mPomarańczowy Kawałek Do Pieczenia M&m
Ciasteczka Graham Z Polewą Czekoladową Lub Połówki Krakersów GrahamCiasteczka Graham Z Polewą Czekoladową Lub Połówki Krakersów Graham
3
W małej misce ubij mleko i mieszankę budyniową przez 2 minuty (mieszanka będzie gęsta). W dużej misce ubij masło orzechowe, serek śmietankowy i mleko skondensowane, aż do uzyskania gładkiej konsystencji; wmieszaj budyń. Odstaw.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Puszka (15 Uncji) Pokrojonych Gruszek, Odsączonych1 Puszka (15 Uncji) Pokrojonych Gruszek, Odsączonych
Barwnik Spożywczy W żelu W Kolorze Czerwonym, Zielonym, żółtym I NiebieskimBarwnik Spożywczy W żelu W Kolorze Czerwonym, Zielonym, żółtym I Niebieskim
1-1/2 Szklanki Czerwonych I Zielonych Kandyzowanych Wiśni1-1/2 Szklanki Czerwonych I Zielonych Kandyzowanych Wiśni
1 Szklanka Pokrojonych Plasterków Pomarańczowych Cukierków1 Szklanka Pokrojonych Plasterków Pomarańczowych Cukierków
3/4 Szklanki Plus 2 łyżki Mleka Odparowanego3/4 Szklanki Plus 2 łyżki Mleka Odparowanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Shaohsingu, Czyli Chińskiego Wina Ryżowego1/4 Szklanki Shaohsingu, Czyli Chińskiego Wina Ryżowego
Dodatkowe Kandyzowane WiśnieDodatkowe Kandyzowane Wiśnie
4
Delikatnie rozprowadź polewę lodową na spodzie. W dużej misce ubij śmietanę, aż zacznie gęstnieć.
Składniki, których będziesz potrzebować
3/4 Szklanki Plus 3 łyżki Smalcu3/4 Szklanki Plus 3 łyżki Smalcu
10 Do 20 Kropli Czerwonego Barwnika Spożywczego10 Do 20 Kropli Czerwonego Barwnika Spożywczego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Dodatkowe Kandyzowane WiśnieDodatkowe Kandyzowane Wiśnie
5
Dodaj cukier; ubijaj, aż powstanie sztywna piana. Wymieszaj 1-1/2 szklanki z mieszanką budyniową; wlej do skorupy.
Składniki, których będziesz potrzebować
3/4 Szklanki Plus 3 łyżki Smalcu3/4 Szklanki Plus 3 łyżki Smalcu
Z Migdałami (po 1,45 Uncji), PosiekanymiZ Migdałami (po 1,45 Uncji), Posiekanymi
6
Rozłóż pozostałą bitą śmietanę na wierzchu; udekoruj czekoladowymi lokami. Schłodź do momentu podania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czekoladowe LokiCzekoladowe Loki
Dodatkowa Starta Skórka Pomarańczowa (opcjonalnie)Dodatkowa Starta Skórka Pomarańczowa (opcjonalnie)
Pieprz ArbolowyPieprz Arbolowy
TrudnośćTwardy
Gotowe W40 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia3
Rodzaje PotrawDesery
Magazyn