Polędwica wołowa z redukcją żurawinowo-Porto i masłem Gorgonzola

Polędwica wołowa z redukcją żurawinowo-Porto i masłem Gorgonzola
Polędwica wołowa z redukcją żurawinowo-Porto i masłem Gorgonzola to bezglutenowe przepis z 12 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 25g białka, 33g tłuszczu, oraz w sumie 550 kalorii. Na $5.49 za porcję, ten przepis okładki 21% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Przynosi wam to moje przepisy. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Sprawdza się jako danie główne. Udaj się do sklepu i odbierz dodatki: pieczoną marchewkę, Porto, szalotkę i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 34%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Szaszłyki z polędwicy wołowej z żurawinową porcją pieprzu i gorgonzolą, Polędwica wołowa z redukcją śliwki Port-Beach, oraz Steki z polędwicy wołowej z redukcją Porto i serem pleśniowym.

Instrukcje

1
Zabezpieczyć polędwicę w odstępach 2" za pomocą ciężkiego Sznurka.
2
Umieść polędwicę w dużej torbie zamrażarki z zamkiem błyskawicznym.
3
Połącz port i następne 4 składniki; dobrze wymieszaj.
Składniki, których będziesz potrzebować
PortPort
4
Zalać marynatą polędwicą; uszczelnić. Marynować w lodówce 2 godziny, obracając torebkę od czasu do czasu.
Składniki, których będziesz potrzebować
MarynataMarynata
5
Usuń polędwicę z marynaty, zastrzegając marynatę.
Składniki, których będziesz potrzebować
MarynataMarynata
6
Wlać płyn przez sitko z siatki drucianej do miski; rezerwa czosnek i wyrzucić ciała stałe. Odstawić 1 szklankę marynaty.
Składniki, których będziesz potrzebować
MarynataMarynata
CzosnekCzosnek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
SitoSito
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
7
Umieść polędwicę na lekko natłuszczonej patelni brojlerów. Włóż termometr do mięsa w najgrubszą część polędwicy.
Składniki, których będziesz potrzebować
MięsoMięso
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Termometr KuchennyTermometr Kuchenny
Patelnia BrojlerówPatelnia Brojlerów
8
Polędwicę umieścić w rozgrzanym piekarniku 425. Natychmiast zmniejszyć ogień do 350; piec, odkryte, przez 1 godzinę lub aż termometr rejestruje 145 (średnio rzadko) do 160 (średnio) lub do pożądanego stopnia doneness.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Termometr KuchennyTermometr Kuchenny
PiekarnikPiekarnik
9
Odstawić na 10 minut przed krojeniem.
10
Usuń ciąg.
11
Połączyć reserved czosnek i 1 Puchar reserved marynaty w małym rondlu; doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ogień, i gotować 8 minut lub aż zmniejszy się o połowę.
Składniki, których będziesz potrzebować
MarynataMarynata
CzosnekCzosnek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
12
Wyjąć i wyrzucić czosnek. Wymieszać z sosem żurawinowym, solą i pieprzem. Doprowadzić do wrzenia; przykryć i dusić 1 minutę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos żurawinowySos żurawinowy
CzosnekCzosnek
PieprzPieprz
SólSól
13
Dekorować, w razie potrzeby.
14
Podawać z redukcją żurawinowo-portową i masłem Gorgonzola.
Składniki, których będziesz potrzebować
GorgonzolaGorgonzola
żurawinażurawina
RedukcjaRedukcja
MasłoMasło
PortPort
15
Uwaga: aby upiec warzywa do dekoracji, skropić lekko oliwą z oliwek i posypać solą i pieprzem. Piecz w temperaturze 450 przez 15 minut, mieszając raz.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
WarzywaWarzywa
Oliwa Z OliwekOliwa Z Oliwek
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia11
Magazyn