Marynowany Grillowany Wieszak Stek

Marynowany Grillowany Wieszak Stek
Marynowany Grillowany stek z wieszakiem może być tylko bezglutenowe, bezmleczne, paleolityczne i pierwotne przepis, którego szukałeś. Ten przepis serwuje 6 i kosztuje 2,02 USD za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera około 16G białka, 25g tłuszczu i w sumie 291 kalorii. Najlepiej sprawdza się jako danie główne i odbywa się w około 2 godziny i 35 minut. 523 osób próbowało i polubiło ten przepis. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Czwartego Lipca będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Udaj się do sklepu i podnieś rozmaryn, musztardę dijon, sól koszerną i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis zarabia solidny wynik spoonacular 63%. Użytkownicy, którzy polubili ten przepis, polubili również Marynowany Grillowany Wieszak Stek, Grillowany czosnek i stek marynowany w ziołach, oraz Pan-Grillowane Piwo-Marynowany Wieszak Stek.

Instrukcje

1
Zobacz, jak zrobić ten przepis.
2
W małej misce połącz Dijon, czosnek, rozmaryn, sok i skórkę z cytryny oraz zmiażdżoną czerwoną paprykę. Schmear steki z tą pysznością i pozwól im spędzać czas w lodówce przez noc lub do 2 godzin w lodówce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Płatki Czerwonej PaprykiPłatki Czerwonej Papryki
Sok Z CytrynySok Z Cytryny
RozmarynRozmaryn
CzosnekCzosnek
StekStek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Drobno Posiekana Zielona Lub Słodka Czerwona PaprykaDrobno Posiekana Zielona Lub Słodka Czerwona Papryka
3
Rozgrzej grill. Dopraw steki solą.
Składniki, których będziesz potrzebować
StekStek
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
4
Gdy grill jest gorący, posmaruj go i posmaruj olejem. Gdy płomienie znikną, umieść steki w gorącym miejscu na grillu.
Składniki, których będziesz potrzebować
StekStek
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
5
Posmaruj nadmiarem marynaty i wyjmij steki z płomienia, jeśli wybuchnie. Grilluj stek przez 4 do 5 minut z każdej strony, aby uzyskać średnio wysmażony.
Składniki, których będziesz potrzebować
MarynataMarynata
StekStek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
6
Wyjmij steki z grilla i odstaw na 5 do 10 minut przed pokrojeniem.
Składniki, których będziesz potrzebować
StekStek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
7
Podawać natychmiast po pokrojeniu.
8
Gdzie jest wołowina?
Składniki, których będziesz potrzebować
WołowinaWołowina

Polecane wino: Pinot Noir, Merlot, Cabernet Sauvignon

Stek w menu? Spróbuj połączyć się z Pinot Noir, Merlot i Cabernet Sauvignon. W końcu wołowina i czerwone wino to klasyczne połączenie. Ogólnie rzecz biorąc, chudsze steki dobrze komponują się z jasnymi lub średnimi czerwonymi, takimi jak pinot noir lub merlot, podczas gdy grubsze steki radzą sobie z odważną czerwienią, taką jak cabernet sauvingnon. Możesz spróbować le cadeau Vineyard Rocheux Pinot Noir. Recenzentom podoba się to z oceną 4,4 na 5 gwiazdek i ceną około 49 dolarów za butelkę.
Le Cadeau Vineyard Rocheux Pinot Noir
Le Cadeau Vineyard Rocheux Pinot Noir
TrudnośćEkspert
Gotowe W2 hrs, 35 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia8
Magazyn