Marynowany Chard Tęczowy z 'Franny' s

Marynowany Chard Tęczowy z 'Franny' s
Marynowany Tęczowy Chard z 'Franny' S jest jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i wegański przystawka. Ten przepis służy 4 i kosztuje $1.08 za porcję. Jedna porcja zawiera 274 kalorie, 2G białka, oraz 27 g tłuszczu. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 50 minut. Mieszanka boczniaka szwajcarskiego, ząbki czosnku, oliwa z oliwek i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 81%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Tęczowy Chard, Tęczowy Chard Sauté, oraz Rainbow Chard Przepis dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Usuń łodygi z liści chard.
Składniki, których będziesz potrzebować
Chard SzwajcarskiChard Szwajcarski
2
Pokrój łodygi na pół wzdłuż, a następnie na 3-calowe długości. Trzymaj liście w całości.
3
Rozgrzać dużą patelnię na średnim ogniu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
4
Dodać 1/4 szklanki oliwy z oliwek i 4 zmiażdżone ząbki czosnku i gotować, aż czosnek jest światło złoty brąz, o 2 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
5
Wyjąć i wyrzucić czosnek.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej
6
Dodać łodygi do oleju czosnkowego i posypać solą. Gotować, aż łodygi są rumiane w miejscach, 4 do 5 minut (jeśli łodygi zaczynają brązowieć zbyt dużo, zanim będą miękkie, dodać kilka łyżek wody). Gdy łodygi są prawie miękkie, wymieszać 2 łyżki octu. Gotować, aż łodygi są błyszczące i miękkie, 1 do 2 minut więcej.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 łyżki Posiekanej świeżej Włoskiej Pietruszki Płaskolistnej2 łyżki Posiekanej świeżej Włoskiej Pietruszki Płaskolistnej
Cienkie Plasterki Szynki Virginia Lub ProsciuttoCienkie Plasterki Szynki Virginia Lub Prosciutto
Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez SkórekPokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
7
Przełożyć na talerz.
8
Powrót patelni na średnim ogniu, dodać 2 łyżki oliwy z oliwek i 2 posiekane ząbki czosnku, i gotować przez 1 minutę.
Składniki, których będziesz potrzebować
(podarte Na Kawałki, Jeśli Chcesz)(podarte Na Kawałki, Jeśli Chcesz)
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
9
Dodać płatki chili i gotować przez 30 sekund.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cebula Hiszpańska, Pokrojona W Kostkę O Wymiarach 2,5 CmCebula Hiszpańska, Pokrojona W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
10
Dodaj liście chard, doprawić solą, i gotować, aż zwiędną, 1 do 2 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Chard SzwajcarskiChard Szwajcarski
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez SkórekPokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
11
Przełożyć zieleninę na talerz i ostudzić.
Składniki, których będziesz potrzebować
ZieloniZieloni
12
Zieleninę umieścić w misce i posypać pozostałymi 2 łyżkami oliwy z oliwek oraz 1/2 łyżeczki octu i pieprzu. Delikatnie wymieszać łodygi.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
Cienkie Plasterki Szynki Virginia Lub ProsciuttoCienkie Plasterki Szynki Virginia Lub Prosciutto
ZieloniZieloni
1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
13
Pozostawić w marynacie przez co najmniej 20 minut przed podaniem, lub do 1 dnia. Przechowywać w lodówce w przypadku marynowania dłużej niż 2 godziny.
TrudnośćTwardy
Gotowe W50 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia51
Magazyn