Marynowane warzywa mamy
Need a bezglutenowe i bezmleczne przystawki? Marynowane warzywa mamy mogą być doskonałym przepisem, aby spróbować. Jedna porcja zawiera 155 kalorii, 2G białka, oraz 5G tłuszczu. Ten przepis służy 12 i kosztuje 46 centów za porcję. 287 osób było zadowolonych, że spróbowało tego przepisu. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 8 godzin i 40 minut. Mieszanka destylowanego octu, ogórka, cukru i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Ogólnie ten przepis zarabia całkiem dobry spoonacular wynik 71%. Podobne przepisy to Marynowane Warzywa, Marynowane Warzywa, oraz Marynowane Warzywa.
Instrukcje
Doprowadzić do wrzenia duży garnek lekko osolonej wody.
Dodać pokrojone marchewki, i gotować, aż tylko miękkie, o 3 protokół.
Odcedzić w durszlaku, a następnie natychmiast zanurzyć w lodowatej wodzie na kilka minut, aż ostygnie, aby zatrzymać proces gotowania. Gdy marchewki są zimne, dobrze odcedzić i umieścić w dużej szklanej lub plastikowej misce.
Umieścić zielony pieprz, cebula, ogórek, seler, kalafior, i brokuły do miski wraz z marchewką; odstawić. W osobnej misce, ubij razem cukier, ocet, sos Worcestershire, czarny pieprz, musztarda, i sól, aż cukier zacznie się rozpuszczać.
Ubić olej roślinny i skondensowaną zupę pomidorową, aż będzie gładka.
Zalać warzywa marynatą i mieszać aż do równomiernego wymieszania. Przykryć i marynować na noc w lodówce.