Marynowane Warzywa
Marynowane warzywa to jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i cały 30 przystawka. Ten przepis służy 4 i kosztuje $1.03 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 1G białka, 20 g tłuszczu, oraz w sumie 213 kalorii. Jeśli masz paprykę, oliwki, oliwę z oliwek z pierwszego tłoczenia i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 61%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Marynowane Warzywa, Marynowane Warzywa, oraz Marynowane Świeże Warzywa dla podobnych receptur.
Instrukcje
Posypać plastry bakłażana i cukinii solą i ułożyć na blasze do pieczenia w jednej warstwie. Przykryć drugą blachą do pieczenia, zważyć blachę puszkami lub innymi ciężarami i odstawić na 2 godziny.
Rozgrzej grill lub brojlery.
Plastry bakłażana i cukinii osuszyć ręcznikami papierowymi i umyć je po obu stronach oliwą z oliwek.
Miejsce na grillu lub na blasze do pieczenia pod brojlerem i gotować, obracając raz, przez 5 minut z każdej strony, lub aż ciemny złoty kolor.
Przełożyć do miski i przykryć, aby się ogrzać.
Szczotkować kliny pieprzu z oliwą z oliwek, umieścić stronę skórki w dół na grillu lub stronę skóry w górę na blasze do pieczenia, i gotować, aż poczerniały i blister, 5 do 6 protokół.
Przenieść do miski i przykryć ponownie.
W małej misce, połączyć 1/4 szklanki oliwy z oliwek, ocet, czosnek, oliwki, anchois, i oregano i dobrze wymieszać.
Wlać mieszaninę na gorące warzywa i natychmiast przykryć folią aluminiową. Odstawić w temperaturze pokojowej do marynowania na noc przed podaniem.
Typ_27_data.init_step_by_step_images = 0;