Marynowane krewetki w połówkach awokado

Marynowane krewetki w połówkach awokado
Marynowane krewetki w połówkach awokado to bezglutenowe, bezmleczne, całe 30 i pescatarian danie główne. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 359 kalorii, 20g białka, oraz 27 g tłuszczu każdy. Na 2,75 zł za porcję, ten przepis okładki 19% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Udaj się do sklepu i odbierz awokado, ocet jabłkowy, sól i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 56%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Sałatka krabowa w połówkach awokado, Zupa Z Awokado Z Marynowanymi Krewetkami, oraz Marynowana Sałatka z krewetek z awokado dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W dużej misce, połączyć ocet, sok z cytryny, sól, musztarda i pieprz; odstawić. W dużej patelni na średnim ogniu, gotować i mieszać krewetki, połowa plastry cebuli i czosnek w 2 łyżki oleju na 4-5 minut lub aż krewetki kolei różowy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Krewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, OczyszczoneKrewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, Oczyszczone
8 Cienkich Plastrów Szynki Virginia Lub Prosciutto8 Cienkich Plastrów Szynki Virginia Lub Prosciutto
Cienkie Plasterki Szynki Virginia Lub ProsciuttoCienkie Plasterki Szynki Virginia Lub Prosciutto
2 Małe Lub średnie Białe Lub żółte Cebule, 1 Pokrojona W ćwiartki I 1 Posiekana2 Małe Lub średnie Białe Lub żółte Cebule, 1 Pokrojona W ćwiartki I 1 Posiekana
Kotlety Z Polędwicy Wieprzowej Bez Kości, Pokrojone Na Kawałki O Wielkości 2 CaliKotlety Z Polędwicy Wieprzowej Bez Kości, Pokrojone Na Kawałki O Wielkości 2 Cali
2 łyżeczki Tajskiej Czerwonej Pasty Chili2 łyżeczki Tajskiej Czerwonej Pasty Chili
Pokroić W Kostkę O Wymiarach 3–4 Cali – Lub Zastąpić łopatką JagnięcąPokroić W Kostkę O Wymiarach 3–4 Cali – Lub Zastąpić łopatką Jagnięcą
Nieprażone Pestki DyniNieprażone Pestki Dyni
Płatki WarzywnePłatki Warzywne
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
Standardowa Miska Na WafleStandardowa Miska Na Wafle
2
Cebulę i czosnek wyjąć łyżką szczelinową; wyrzucić.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Małe Lub średnie Białe Lub żółte Cebule, 1 Pokrojona W ćwiartki I 1 Posiekana2 Małe Lub średnie Białe Lub żółte Cebule, 1 Pokrojona W ćwiartki I 1 Posiekana
Pokroić W Kostkę O Wymiarach 3–4 Cali – Lub Zastąpić łopatką JagnięcąPokroić W Kostkę O Wymiarach 3–4 Cali – Lub Zastąpić łopatką Jagnięcą
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ball® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I OpaskamiBall® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I Opaskami
3
Dodaj krewetki i pozostały olej do mieszaniny octu, wraz z papryką jalapeno i pozostałe plasterki cebuli. Przykryć; od czasu do czasu mieszać. Wyluzuj przez noc.
Składniki, których będziesz potrzebować
Limonki, Wyciśnięte, Plus Cząstki Do DekoracjiLimonki, Wyciśnięte, Plus Cząstki Do Dekoracji
Cienkie Plasterki Szynki Virginia Lub ProsciuttoCienkie Plasterki Szynki Virginia Lub Prosciutto
2 łyżeczki Tajskiej Czerwonej Pasty Chili2 łyżeczki Tajskiej Czerwonej Pasty Chili
Pokroić W Kostkę O Wymiarach 3–4 Cali – Lub Zastąpić łopatką JagnięcąPokroić W Kostkę O Wymiarach 3–4 Cali – Lub Zastąpić łopatką Jagnięcą
Płatki WarzywnePłatki Warzywne
4
Aby służyć, łyżka mieszanki krewetek do połówek awokado.
Składniki, których będziesz potrzebować
Połówki AwokadoPołówki Awokado
2 łyżeczki Tajskiej Czerwonej Pasty Chili2 łyżeczki Tajskiej Czerwonej Pasty Chili
5
Posypać pomidorem, skropić marynatą.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Duża Słodka Cebula, Pokrojona W Poprzek Na Plasterki O Grubości 3/4 Cala1 Duża Słodka Cebula, Pokrojona W Poprzek Na Plasterki O Grubości 3/4 Cala
Cukinia Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/4 CalaCukinia Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/4 Cala

Polecane wino: Pinot Grigio, Riesling, Sauvignon Blanc

Krewetki w menu? Spróbuj sparować z Pinot Grigio, Riesling i Sauvignon Blanc. Te ostre białe wina dobrze sprawdzają się z krewetkami przygotowywanymi na różne sposoby, czy to z grilla, smażone, czy w sosie czosnkowym. Loveblock Pinot Gris z oceną 4.6 z 5 wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 24 dolarów za butelkę.
Loveblock Pinot Gris
Loveblock Pinot Gris
Loveblock Pinot Gris jest blady złoty z nutami zieleni. Rocznik 2013 to wytrawny styl z kwiatowymi aromatami i nutą dojrzałego ananasa. Podniebienie odsłania gotowaną gruszkę i krwawą pomarańczę, a kończy się odrobiną cytrusów, dobrą konsystencją i bogatym dotykiem w ustach.
TrudnośćŚredni
Gotowe W30 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia15
Magazyn