Marynowane Chiles Jamesa Petersona
Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisy przystawki, więc dać James Peterson marynowane Chiles spróbować. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 1G białka, 0g tłuszczu, oraz w sumie 102 kalorie. Ten przepis służy 2 i kosztuje $8.85 za porcję. Kilka osób przygotowało ten przepis, a 29 stwierdziłoby, że trafił w sedno. Udaj się do sklepu i odbierz grubą sól, ocet sherry, czosnek i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i cały 30 dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 72 godziny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 25%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Szpinakowe Gnocchi Jamesa Petersona, Zapiekanka z pomidorów i ziół Jamesa Petersona, oraz Fine Cooking Vichyssoise James Peterson dla podobnych receptur.
Instrukcje
Spłucz chiles i usuń ich łodygi.
Pokrój duże chili na pół wzdłuż i, nosząc gumowe rękawice, wyciągnij ich nasiona. Pozostaw małe chiles w całości. Napełnij słoik 1-quart mason z chiles, rozprowadzając cebulę, czosnek, tymianek i sól równomiernie między warstwami lub chiles. Doprowadzić ocet do wrzenia i natychmiast wlać go na chiles. Upewnij się, że chiles są całkowicie pokryte gorącym octem. Natychmiast przekręć nasadkę i pozostaw do ostygnięcia bez otwierania. Przechowywać w lodówce chiles i służyć w ciągu kilku tygodni.