Marynowane buraki mamy

Marynowane buraki mamy
Jeśli masz około 15 minut do spędzenia w kuchni marynowane buraki mamy mogą być doskonałe bezglutenowe, bezmleczne, lakto ovo wegetariańskie i wegańskie przepis do wypróbowania. Za 61 centów za porcję, dostajesz przystawkę, która serwuje 6. Jedna porcja tego dania zawiera około 1G białka, 0g tłuszczu i w sumie 194 kalorii. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Przynosi ci smak domu. Wystarczy mieszanka pieprzu, octu, cebuli i garści innych składników, aby ten przepis był tak smaczny. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 25%, co nie jest takie super. Jeśli podoba Ci się ten przepis, spójrz na te podobne przepisy: Anyż Imbir Marynowane Buraki {+Kimchi Marynowane Buraki}, Buraki Marynowane, oraz Buraki Marynowane.

Instrukcje

1
W dużym rondlu połącz pierwsze sześć składników; doprowadzić do wrzenia. Zmniejsz ogień; przykryj i gotuj na wolnym ogniu przez 5 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Roztopionej Margaryny Pareve2 łyżki Roztopionej Margaryny Pareve
2
Zdejmij z ognia; dodaj buraki. odstawić w temperaturze pokojowej na 1 godzinę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Szyfonowata Z Liści JarmużuSzyfonowata Z Liści Jarmużu
3
Przełóż do dużej miski.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Fiołki Polne (wraz Z łodygami), MyteFiołki Polne (wraz Z łodygami), Myte
4
Przykryj i schłódź 6 godzin lub na noc.
5
W razie potrzeby udekoruj zieloną cebulką.
Składniki, których będziesz potrzebować
Filiżanka Pokrojonej W Paski Gotowanej Piersi Z IndykaFiliżanka Pokrojonej W Paski Gotowanej Piersi Z Indyka
TrudnośćŁatwy
Gotowe W15 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia1
Magazyn