Marynowana łopatka wieprzowa Glenna

Marynowana łopatka wieprzowa Glenna
Marynowane łopatka wieprzowa Glenna może być dobrym przepisem, aby rozszerzyć pole przepisu dania głównego. Jedna porcja zawiera 494 kalorie, 55g białka, oraz 21 g tłuszczu. Ten przepis służy 8 i kosztuje $2.13 za porcję. 54 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Udaj się do sklepu i odebrać sos sojowy, czosnek w proszku, syrop kukurydziany, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Aby zużyć melasę, można śledzić to danie główne z Melasa Cookie Mix jako deser. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 7 godzin i 15 minut. Z łyżeczką wynik 91%, to danie jest niesamowite. Spróbuj Kotlety jagnięce marynowane z Tzatziki, rukolą i fetą, Łopatka Wieprzowa, oraz Grillowany Tandoori - jogurt marynowany baranek z grillowaną cebulą i zieloną fasolką dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W dużej misce wymieszaj czosnek, cebulę, sos sojowy, syrop kukurydziany, sok jabłkowy, sos Worcestershire, melasę, wino, sos sałatkowy w stylu włoskim, destylowany biały ocet, czosnek w proszku, sól, cebula w proszku, przyprawa Cajun, zmiażdżona czerwona papryka, sól przyprawowa i brązowy cukier.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ocet Biały DestylowanyOcet Biały Destylowany
Marynowana Fasolka SzparagowaMarynowana Fasolka Szparagowa
Cebula Hiszpańska, Pokrojona W Kostkę O Wymiarach 2,5 CmCebula Hiszpańska, Pokrojona W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
1/2 Puszki (3 Uncje) Koncentratu Pomidorowego1/2 Puszki (3 Uncje) Koncentratu Pomidorowego
20 Cienkich Plasterków Salami Twardego, Przekrojonych Na Pół20 Cienkich Plasterków Salami Twardego, Przekrojonych Na Pół
Paluszki Mięsne O Smaku Pepperoni), Pokrojone Na Kawałki Wielkości KęsaPaluszki Mięsne O Smaku Pepperoni), Pokrojone Na Kawałki Wielkości Kęsa
Półksiężycowe Plasterki Ogórka AngielskiegoPółksiężycowe Plasterki Ogórka Angielskiego
RamięRamię
Ball® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I OpaskamiBall® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I Opaskami
6 średnich Gruszek Bartlett Lub D'Anjou6 średnich Gruszek Bartlett Lub D'Anjou
Posypki W Różnych Kolorach Lub Kolorowy CukierPosypki W Różnych Kolorach Lub Kolorowy Cukier
Pieczeń Z Polędwicy Wieprzowej, PrzyciętaPieczeń Z Polędwicy Wieprzowej, Przycięta
4 Szklanki Mąki Pszennej4 Szklanki Mąki Pszennej
Mrożone Wegetariańskie Kruszone MięsoMrożone Wegetariańskie Kruszone Mięso
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Dodatkowe Kandyzowane WiśnieDodatkowe Kandyzowane Wiśnie
2
Ocena łopatki wieprzowej 1/8 do 1/4 cala głębokości.
Składniki, których będziesz potrzebować
łopatka Wieprzowałopatka Wieprzowa
3
Umieścić w misce z mieszaniną marynaty. Marynować co najmniej 4 godziny w lodówce.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki Grzybów Shiitake, Pokrojonych Na ćwiartki1/2 Szklanki Grzybów Shiitake, Pokrojonych Na ćwiartki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Dodatkowe Kandyzowane WiśnieDodatkowe Kandyzowane Wiśnie
4
Rozgrzej grill na świeżym powietrzu na średnim ogniu i lekko ruszt olejowy.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)Sambal (pasta Czosnkowo-chili)
5
Gotuj marynowane łopatkę wieprzową na przygotowanym grillu 3 godziny lub do momentu, gdy temperatura wewnętrzna osiągnie minimum 165 stopni F (75 stopni C). Często marynować mieszanką podczas grillowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
łopatka Wieprzowałopatka Wieprzowa
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)Sambal (pasta Czosnkowo-chili)
TrudnośćEkspert
Gotowe W7 hrs, 15 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia40
Magazyn