Marynowana łopatka wieprzowa Glenna
Marynowane łopatka wieprzowa Glenna może być dobrym przepisem, aby rozszerzyć pole przepisu dania głównego. Jedna porcja zawiera 494 kalorie, 55g białka, oraz 21 g tłuszczu. Ten przepis służy 8 i kosztuje $2.13 za porcję. 54 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Udaj się do sklepu i odebrać sos sojowy, czosnek w proszku, syrop kukurydziany, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Aby zużyć melasę, można śledzić to danie główne z Melasa Cookie Mix jako deser. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 7 godzin i 15 minut. Z łyżeczką wynik 91%, to danie jest niesamowite. Spróbuj Kotlety jagnięce marynowane z Tzatziki, rukolą i fetą, Łopatka Wieprzowa, oraz Grillowany Tandoori - jogurt marynowany baranek z grillowaną cebulą i zieloną fasolką dla podobnych receptur.
Instrukcje
W dużej misce wymieszaj czosnek, cebulę, sos sojowy, syrop kukurydziany, sok jabłkowy, sos Worcestershire, melasę, wino, sos sałatkowy w stylu włoskim, destylowany biały ocet, czosnek w proszku, sól, cebula w proszku, przyprawa Cajun, zmiażdżona czerwona papryka, sól przyprawowa i brązowy cukier.
Ocena łopatki wieprzowej 1/8 do 1/4 cala głębokości.
Umieścić w misce z mieszaniną marynaty. Marynować co najmniej 4 godziny w lodówce.
Rozgrzej grill na świeżym powietrzu na średnim ogniu i lekko ruszt olejowy.
Gotuj marynowane łopatkę wieprzową na przygotowanym grillu 3 godziny lub do momentu, gdy temperatura wewnętrzna osiągnie minimum 165 stopni F (75 stopni C). Często marynować mieszanką podczas grillowania.