Marynowana Skórka Arbuza

Marynowana Skórka Arbuza
Marynowana skórka arbuza może być dobrym przepisem na poszerzenie kolekcji przystawek. Ten bezglutenowy i wegański przepis służy 30 i kosztuje 15 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 43 kalorie, 0g białka, oraz 0g tłuszczu. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka soli, octu, cukru i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. To będzie hit w Twoim Lato wydarzenie. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 35 minut. Z łyżeczką wynik 11%, to danie jest raczej złe. Spróbuj Marynowana Skórka Arbuza, Marynowana Skórka Arbuza, oraz Skórka arbuza marynowana w cytrusach i przyprawach dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Usuń skórkę z arbuza, pozostawiając niewielką ilość czerwonego miąższu przymocowaną do skórki. Rezerwuj miąższ arbuza do innego użytku. Skórkę obrać i pokroić w 1-calową kostkę (około 5 filiżanek w kostkę).
Składniki, których będziesz potrzebować
ArbuzArbuz
WołowinaWołowina
2
Miejsce w dużej misce.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
3
Wymieszać sól i 3 szklanki wody.
Składniki, których będziesz potrzebować
WodaWoda
SólSól
4
Polej skórkę. Przykryć i schłodzić 24 godziny.
Składniki, których będziesz potrzebować
WołowinaWołowina
5
Odcedzić; dobrze spłukać.
6
Połącz skórkę, cukier, kolejne 2 składniki i 3/4 szklanki wody w dużym holenderskim piekarniku. Doprowadzić do wrzenia; zdjąć z ognia. Ostudzić całkowicie (około 1 godziny), mieszając od czasu do czasu. Przykryć i schłodzić 24 godziny przed podaniem. Przechowywać w lodówce do 1 tygodnia.
Składniki, których będziesz potrzebować
CukierCukier
WodaWoda
WołowinaWołowina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piec HolenderskiPiec Holenderski
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 35 m.
Porcje30
Ocena Zdrowia0
Magazyn