Marynowana Sałatka z marchwi z imbirem i olejem sezamowym
Marynowana Sałatka z marchwi z imbirem i olejem sezamowym może być tylko przystawką, której szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 1G białka, 23G tłuszczu, oraz w sumie 240 kalorii. Ten bezglutenowy, bezmleczny, cały 30 i wegetariański przepis służy 6 i kosztuje 59 centów za porcję. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Mieszanka azjatyckiego oleju sezamowego, octu sherry, kolendry i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 39%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Marynowana Sałatka Z Marchwi Z Imbirem I Olejem Sezamowym, Tuńczyk z sezamem w sosie marchewkowo-imbirowym, oraz Tuńczyk z sezamem w sosie marchewkowo-imbirowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
W średniej misce, wrzucić rozdrobnione marchewki z czosnkiem, ocet, 1/2 szklanki kolendry i 1/4 szklanki oleju z pestek winogron. Marchewki doprawiamy solą i pieprzem.
Odstawić marchewki na 15 minut; dobrze odcedzić.
Tymczasem w małym rondlu gotuj sok z marchwi na umiarkowanym ogniu, aż zmniejszy się o połowę, około 5 minut.
Niech zredukowany sok z marchwi lekko ostygnie, a następnie przenieś do miski.
Ubić majonez, olej sezamowy, sok z imbiru i pozostałe 1/4 szklanki oleju z pestek winogron. SOS marchewkowy obficie doprawić solą i pieprzem.
Dodaj sos marchewkowy i pozostałe 1/2 szklanki kolendry do marchwi i wrzucić sałatkę dobrze.
Przelać do płytkiej miski i podawać natychmiast.