Marynowana Pieczeń Wieprzowa Z Sosem Porzeczkowym

Marynowana Pieczeń Wieprzowa Z Sosem Porzeczkowym
Przepis na Marynowaną Pieczeń Wieprzową z Sosem Porzeczkowym można przygotować w około 7 godzin. Ten przepis służy 6 osobom. Za 3,9 USD za porcję ten przepis pokrywa 32% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Obserwujesz swoją sylwetkę? Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis zawiera 545 kalorii, 69 g białka i 13 g tłuszczu na porcję. Ten przepis z Allrecipes wymaga tymianku, pieczeni z polędwiczki wieprzowej, gotowanej sherry i mielonego imbiru. Świetnie sprawdza się jako danie główne. 5 osób uznało ten przepis za aromatyczny i satysfakcjonujący. Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis uzyskał super-łyżkowy wynik na poziomie 89%. Pieczeń wieprzowa z sosem porzeczkowym, schab z sosem porzeczkowym i schab faszerowany z sosem porzeczkowym są bardzo podobne do tego przepisu.

Instrukcje

1
Umieść pieczeń w zamykanej plastikowej torbie. W średniej misce wymieszaj 1/2 szklanki sosu sojowego, 1/2 szklanki sherry, czosnek, musztardę, imbir i tymianek.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos SojowySos Sojowy
MusztardaMusztarda
2 Tortille Z Niebieską Kukurydzą, Grubo Posiekane2 Tortille Z Niebieską Kukurydzą, Grubo Posiekane
2 Posiekane Chili Scotch Bonnet Lub 2 łyżki Ostrego Sosu Scotch Bonnet2 Posiekane Chili Scotch Bonnet Lub 2 łyżki Ostrego Sosu Scotch Bonnet
Marynowana Skórka Arbuza, 1 SłoiczekMarynowana Skórka Arbuza, 1 Słoiczek
TymianekTymianek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Miska Do MieszaniaMiska Do Mieszania
Torby ZiplocTorby Ziploc
2
Wlej marynatę do torebki i zamknij.
Składniki, których będziesz potrzebować
MarynataMarynata
3
Włóż torebkę do dużej miski i wstaw do lodówki na co najmniej 3 godziny.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Twarde Tofu, PodzieloneTwarde Tofu, Podzielone
4
Rozgrzej piekarnik do 165 stopni C (325 stopni F).
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mrożone Krakersy ZwierzęceMrożone Krakersy Zwierzęce
5
Umieść pieczeń na średniej patelni. Piecz wieprzowinę w marynacie bez przykrycia w nagrzanym piekarniku przez 2 1/2 do 3 godzin lub do momentu, aż temperatura wewnętrzna osiągnie 170 stopni F na termometrze do mięsa. Podlewaj co godzinę podczas gotowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
MarynataMarynata
MięsoMięso
2 Szklanki Mrożonej Mieszanki Warzywnej Do Smażenia Papryki, Rozmrożonej2 Szklanki Mrożonej Mieszanki Warzywnej Do Smażenia Papryki, Rozmrożonej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ostry Sos Z Oleju SezamowegoOstry Sos Z Oleju Sezamowego
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
Mrożone Krakersy ZwierzęceMrożone Krakersy Zwierzęce
6
Podawać z sosem porzeczkowym.
Składniki, których będziesz potrzebować
PorzeczkiPorzeczki
1 (28 Uncji) Puszka Pomidorów śliwkowych, łącznie Z Płynem1 (28 Uncji) Puszka Pomidorów śliwkowych, łącznie Z Płynem
7
Aby przygotować sos porzeczkowy: W małym rondlu ustawionym na średnim ogniu powoli rozpuść galaretkę porzeczkową. Wymieszaj 2 łyżki sherry i 1 łyżkę sosu sojowego.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos SojowySos Sojowy
PorzeczkiPorzeczki
Marynowana Skórka Arbuza, 1 SłoiczekMarynowana Skórka Arbuza, 1 Słoiczek
GalaretkaGalaretka
1 (28 Uncji) Puszka Pomidorów śliwkowych, łącznie Z Płynem1 (28 Uncji) Puszka Pomidorów śliwkowych, łącznie Z Płynem
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 łyżeczka Prażonego Oleju Sezamowego 1 łyżeczka Ostrego Sosu1 łyżeczka Prażonego Oleju Sezamowego 1 łyżeczka Ostrego Sosu
TrudnośćEkspert
Gotowe W7 hrs
Porcje6
Ocena Zdrowia56
Magazyn