Marynowana Grillowana Czerwona Cebula
Marynowana Grillowana czerwona cebula może być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 77 kalorii, 1G białka, oraz 0g tłuszczu każdy. Na 31 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla 4 Lipca. 43 osoby były zadowolone, że spróbowały tego przepisu. Jeśli masz ocet jabłkowy, cebulę, cukier i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegańskie dieta. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 17%, co jest raczej złe. Podobne przepisy to Marynowana Czerwona Cebula, Grillowane kiełbaski z marynowaną cebulą, oraz Grillowane Tacos rybne z pikantną marynowaną cebulą.
Instrukcje
Rozgrzej grill zewnętrzny na duże ciepło i lekko ruszt olejowy.
Cebulę obrać i lekko przyciąć końce korzeniowe. Ćwiartować cebulę, utrzymując warstwy nienaruszone z pozostałymi końcami korzenia. Jeśli to konieczne, użyj wykałaczki, aby utrzymać warstwy razem na grillu.
Cebulę grillować, aż lekko zwęglone, o 5 protokół.
Wyjąć z grilla i umieścić w niereaktywnej misce.
W międzyczasie podgrzej ocet, cukier i sól w małym niereaktywnym rondlu na średnim ogniu. Mieszaj, aż cukier się rozpuści.
Wlać gorący płyn na grillowaną cebulę i odstawić na 10 do 15 minut.
Cebulę wyjąć z płynu i przechowywać w lodówce, aż będzie gotowa do użycia.