Marynowana fasola z pieczonych pomidorów

Marynowana fasola z pieczonych pomidorów
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc daj marynowaną fasolę z pieczonych pomidorów. Jedna porcja zawiera 46 kalorii, 1G białka, oraz 3G tłuszczu. Ten jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i przyjazny przepis fodmap służy 6 i kosztuje 1,09 zł za porcję. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Mieszanka pomidorów koktajlowych, pietruszka z płaskim liściem, sól koszerna i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 51%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Pomidory z fasolą Muszelkową Vinaigrette, Marynowana fasolka szparagowa i pomidory z koperkiem, oraz Marynowana fasola szparagowa z pomidorami, oliwkami i fetą dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Umieść każdy rodzaj fasoli w oddzielnym rondlu i przykryj wodą o 2 cale. Doprowadzić wodę do wrzenia na dużym ogniu, dodać 1 łyżkę soli do każdego garnka i zmniejszyć ogień do gotowania na wolnym ogniu. Gotować, aż fasola są miękkie, ale nie są tak miękkie, aby być mushy. Od 20 do 45 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Puszka Zielonej Fasoli, OdsączonaPuszka Zielonej Fasoli, Odsączona
1 Pasek Skórki Z Cytryny1 Pasek Skórki Z Cytryny
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy PekanOpcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy Pekan
Świeże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do DekoracjiŚwieże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do Dekoracji
2
W razie potrzeby dodaj więcej wody podczas gotowania. Każdy rodzaj fasoli będzie wymagał innego czasu gotowania, więc uważnie je monitoruj. Po ugotowaniu wyłączyć ogień i niech fasola ostygnie całkowicie w wodzie.Tymczasem. Dostosuj stojak piekarnika do pozycji środkowej, a następnie podgrzej do 300 stopni F.In średniej miski, pomidory zwinąć w 1 łyżkę oliwy z oliwek i dużą szczyptę soli.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
Cukinia Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/4 CalaCukinia Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/4 Cala
Puszka Zielonej Fasoli, OdsączonaPuszka Zielonej Fasoli, Odsączona
1 Pasek Skórki Z Cytryny1 Pasek Skórki Z Cytryny
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub ZielonymOpcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
3
Umieść stojak z drutu na blasze do pieczenia i rozłóż pomidory na stojaku z drutu w jednej warstwie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukinia Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/4 CalaCukinia Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/4 Cala
Funtów Jeżyn (okołoFuntów Jeżyn (około
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Szczypta Płatków Czerwonej PaprykiSzczypta Płatków Czerwonej Papryki
Pomarańczowy Kawałek Do Pieczenia M&mPomarańczowy Kawałek Do Pieczenia M&m
4
Umieść w piekarniku i piecz, aż Skórki się pomarszczą, ale nadal są pulchne i wilgotne, około 1 godziny i 15 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
5
Wyjąć z piekarnika i niech pomidory ostygną do temperatury pokojowej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukinia Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/4 CalaCukinia Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/4 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
6
Ugotowaną, ostudzoną fasolę połączyć w dużej misce do miksowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Puszka Zielonej Fasoli, OdsączonaPuszka Zielonej Fasoli, Odsączona
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(od 44 Do 48 Stopni Celsjusza/od 112 Do 118 Stopni Fahrenheita)(od 44 Do 48 Stopni Celsjusza/od 112 Do 118 Stopni Fahrenheita)
7
Dodać pietruszkę, oregano i vinaigrette. Doprawić solą i pieprzem, następnie dokładnie wymieszać fasolę, aby połączyć smaki.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część
1 Funt Ugotowanych Krewetek, Przekrojonych Wzdłuż Na Pół1 Funt Ugotowanych Krewetek, Przekrojonych Wzdłuż Na Pół
Do 6 Bułek Hamburgerowych, Podzielonych, OpcjonalnieDo 6 Bułek Hamburgerowych, Podzielonych, Opcjonalnie
1 Funt świeżego Mafaldi, Jeśli To Możliwe1 Funt świeżego Mafaldi, Jeśli To Możliwe
Puszka Zielonej Fasoli, OdsączonaPuszka Zielonej Fasoli, Odsączona
8
Niech fasola siedzieć i marynować co najmniej godzinę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Puszka Zielonej Fasoli, OdsączonaPuszka Zielonej Fasoli, Odsączona
9
Przełożyć na talerz, doprawić pieczonymi pomidorami i więcej czarnego pieprzu do smaku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Z Zawartością Tłuszczu 4 G Lub Mniejszą Na Porcję (zalecane: Krem Pomidorowy Amy's Chunky Tomato Bisque)Z Zawartością Tłuszczu 4 G Lub Mniejszą Na Porcję (zalecane: Krem Pomidorowy Amy's Chunky Tomato Bisque)
Cukinia Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/4 CalaCukinia Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/4 Cala
10
Podawać w temperaturze pokojowej.
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 30 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia12
Magazyn