Maryland Crab Soup może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten pescatariański przepis służy 8 i kosztuje 3,17 zł za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 16G białka, 5G tłuszczu, oraz w sumie 200 kalorii. Jeśli masz wodę, fasolę po przekątnej, bulion wołowy i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 3 godziny i 25 minut. Jesień będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 59%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Maryland Crab Soup, Maryland Crab Soup, oraz Ugotuj książkę: Maryland Crab Soup dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Roztopić masło w dużym rondlu lub holenderskim piekarniku na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami Opcjonalnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Funt Udek Z Kurczaka
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
2
Dodaj cebulę, seler, marchew i papryka i mieszać, aż lekko rumiane, o 10 do 12 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Suszony Makaron Rigatoni
1/2 Do 1 Ananasa (w Zależności Od Wielkości), Obranego I Pokrojonego Na 1/2-calowe Kawałki, Opłucz I Zachowaj ładne Liście Do Dekoracji
Pęczek Selera Pokrojonego W Plasterki (ok
20 Cienkich Plastrów Cukinii
3
Dodaj liść laurowy, tymianek, zmieloną czerwoną paprykę i pieprz i wymieszaj 2 do 3 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Oliwa Z Oliwek Plus 3 Do 4 łyżek Stołowych
3 łyżki Plus 1-1/2 łyżeczki Roztopionego Masła
8 (U-12) Krewetek
2 Szklanki Ząbków Czosnku
4
Dodaj kości, ziemniaki i fasolę i gotuj, ciągle mieszając 2 do 3 minut.Zmiksować w bulionie i 2 szklanki wody.Zmniejsz ciepło do niskiego poziomu, przykryj i gotuj na wolnym ogniu 1 godzinę.
Składniki, których będziesz potrzebować
9 Szklanek Pokrojonych W Plasterki Obranych Ziemniaków
Niech zupa osiągnie temperaturę pokojową.Przykryć i przechowywać w lodówce co najmniej 12 godzin; w razie potrzeby odtłuścić.Odrzuć liść laurowy; wymieszaj kraba i pietruszkę do zupy.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 łyżki Plus 1-1/2 łyżeczki Roztopionego Masła
Rosół Z Kurczaka Lub Bulion Warzywny (lub Więcej W Razie Potrzeby)
Umieścić na małym ogniu i ogrzać powoli, mieszając jak najmniej, aby utrzymać kraba w dużych pieces.Do nie gotować lub Krab będzie trudne.Doprawić do smaku solą i czerwonym pieprzem.Chochla do zupy miski i służyć.
Skorupiaki można łączyć z Chardonnay, Muscadet i Riesling. Maślany chardonnay jest świetny do przegrzebków, krewetek, krabów i homarów, podczas gdy muscadet jest klasycznym wyborem dla małży, ostryg i małży. Jeśli masz trochę przyprawy w skorupiakach, półwytrawny riesling może zrównoważyć ciepło. Możesz spróbować Foley Estate Winery Sta. Rita Hills Chardonnay. Recenzenci bardzo lubią to z 4.3 z 5 gwiazdek i cena około 27 dolarów za butelkę.