Maryland Crab Cakes With Creamy Caper-Dill Sauce
Maryland ciastka krabowe z kremowym sosem Kaparowo-koperkowym może być tylko hor d ' oeuvre szukasz. Ten przepis sprawia, że 30 porcji z 75 kalorii, 6G białka, oraz 4G tłuszczu każdy. Na $1.2 za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odebrać sok z cytryny, szczypta sos worcestershire, zielona cebula, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za pescatarian dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 24%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Spróbuj Pieczone ciasta krabowe ze szczypiorkiem i sosem kaparowym, Maryland Crab Cakes, oraz Maryland Crab Cakes dla podobnych receptur.
Instrukcje
Przepłukać, osuszyć i płatkować mięso krabowe, uważając, aby nie rozbić grudek i usunąć wszelkie kawałki skorupy. Odstaw mięso krabowe na bok.
Podsmażyć zieloną cebulę i paprykę w gorącym oleju w dużej patelni nonstick 8 minut lub do miękkości.
Mieszamy razem zieloną cebulę, bułkę tartą, jajko i kolejne 5 składników. Delikatnie złóż mięso krabowe. Uformuj mieszaninę w 14 (2 1/2 cala) ciastek (około 1/3 szklanki na każde ciasto).
Umieścić na blasze wyłożonej folią aluminiową; przykryć i schłodzić co najmniej 1 godzinę lub do 8 godzin.
Roztopić masło w dużej patelni nonstick na średnim ogniu.
Dodaj ciastka krabowe i gotować, w 2 partiach, 4 do 5 minut z każdej strony lub aż złoty.
Osuszyć na ręcznikach papierowych.
Podawać z wyciśniętym cytryną i kremowym sosem Kaparowo-koperkowym.
Dekorować, w razie potrzeby.
* Zwykłe mięso krabowe można zastąpić grudką.
Polecane wino: Chardonnay, Muscadet, Riesling
Skorupiaki działają bardzo dobrze z Chardonnay, Muscadet i Riesling. Maślany chardonnay jest świetny do przegrzebków, krewetek, krabów i homarów, podczas gdy muscadet jest klasycznym wyborem dla małży, ostryg i małży. Jeśli masz trochę przyprawy w skorupiakach, półwytrawny riesling może zrównoważyć ciepło. Możesz spróbować Hanna Chardonnay. Recenzenci bardzo to lubią z 4.4 z 5 gwiazdek i cena około 20 dolarów za butelkę.
![Hanna Chardonnay]()
Hanna Chardonnay
Z kolorem genialnego miodu i złotej słomy, to wino przynosi aromaty grillowanej brzoskwini, ciasta gruszkowego, karmelu,babki, ananasa. Na podniebieniu świeże jabłko pokrojone w plasterki ze skórką z ciasta, karmelem, ciastem gruszkowym, grillowaną brzoskwinią, tostem i bananem.