Maryland ciastka krabowe z kremowym sosem Kaparowo-koperkowym może być tylko hor d ' oeuvre szukasz. Ten przepis sprawia, że 30 porcji z 75 kalorii, 6G białka, oraz 4G tłuszczu każdy. Na $1.2 za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odebrać sok z cytryny, szczypta sos worcestershire, zielona cebula, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za pescatarian dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 24%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Spróbuj Pieczone ciasta krabowe ze szczypiorkiem i sosem kaparowym, Maryland Crab Cakes, oraz Maryland Crab Cakes dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Przepłukać, osuszyć i płatkować mięso krabowe, uważając, aby nie rozbić grudek i usunąć wszelkie kawałki skorupy. Odstaw mięso krabowe na bok.
Składniki, których będziesz potrzebować
Crabmeat
2
Podsmażyć zieloną cebulę i paprykę w gorącym oleju w dużej patelni nonstick 8 minut lub do miękkości.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 średnie Cukinie Pokrojone Wzdłuż Na Cienkie Plasterki
Filiżanka Pokrojonej W Paski Gotowanej Piersi Z Indyka
Świeże Tortille Mączne Do Serwowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, Obrane
3
Mieszamy razem zieloną cebulę, bułkę tartą, jajko i kolejne 5 składników. Delikatnie złóż mięso krabowe. Uformuj mieszaninę w 14 (2 1/2 cala) ciastek (około 1/3 szklanki na każde ciasto).
Składniki, których będziesz potrzebować
1-2 Ostre Papryczki Chili, Pozbawione Pestek I Posiekane
Filiżanka Pokrojonej W Paski Gotowanej Piersi Z Indyka
Crabmeat
Opakowanie Naturalnej Mieszanki Do Ciast
4
Umieścić na blasze wyłożonej folią aluminiową; przykryć i schłodzić co najmniej 1 godzinę lub do 8 godzin.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki
Smażone Krewetki
5
Roztopić masło w dużej patelni nonstick na średnim ogniu.
Skorupiaki działają bardzo dobrze z Chardonnay, Muscadet i Riesling. Maślany chardonnay jest świetny do przegrzebków, krewetek, krabów i homarów, podczas gdy muscadet jest klasycznym wyborem dla małży, ostryg i małży. Jeśli masz trochę przyprawy w skorupiakach, półwytrawny riesling może zrównoważyć ciepło. Możesz spróbować Hanna Chardonnay. Recenzenci bardzo to lubią z 4.4 z 5 gwiazdek i cena około 20 dolarów za butelkę.