Maryland Crab Cakes With Creamy Caper-Dill Sauce

Maryland Crab Cakes With Creamy Caper-Dill Sauce
Maryland ciastka krabowe z kremowym sosem Kaparowo-koperkowym może być tylko hor d ' oeuvre szukasz. Ten przepis sprawia, że 30 porcji z 75 kalorii, 6G białka, oraz 4G tłuszczu każdy. Na $1.2 za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odebrać sok z cytryny, szczypta sos worcestershire, zielona cebula, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za pescatarian dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 24%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Spróbuj Pieczone ciasta krabowe ze szczypiorkiem i sosem kaparowym, Maryland Crab Cakes, oraz Maryland Crab Cakes dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Przepłukać, osuszyć i płatkować mięso krabowe, uważając, aby nie rozbić grudek i usunąć wszelkie kawałki skorupy. Odstaw mięso krabowe na bok.
Składniki, których będziesz potrzebować
CrabmeatCrabmeat
2
Podsmażyć zieloną cebulę i paprykę w gorącym oleju w dużej patelni nonstick 8 minut lub do miękkości.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 średnie Cukinie Pokrojone Wzdłuż Na Cienkie Plasterki2 średnie Cukinie Pokrojone Wzdłuż Na Cienkie Plasterki
Filiżanka Pokrojonej W Paski Gotowanej Piersi Z IndykaFiliżanka Pokrojonej W Paski Gotowanej Piersi Z Indyka
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Calażółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
3
Mieszamy razem zieloną cebulę, bułkę tartą, jajko i kolejne 5 składników. Delikatnie złóż mięso krabowe. Uformuj mieszaninę w 14 (2 1/2 cala) ciastek (około 1/3 szklanki na każde ciasto).
Składniki, których będziesz potrzebować
1-2 Ostre Papryczki Chili, Pozbawione Pestek I Posiekane1-2 Ostre Papryczki Chili, Pozbawione Pestek I Posiekane
Filiżanka Pokrojonej W Paski Gotowanej Piersi Z IndykaFiliżanka Pokrojonej W Paski Gotowanej Piersi Z Indyka
CrabmeatCrabmeat
Olej Do Smażenia, Najlepiej RzepakowyOlej Do Smażenia, Najlepiej Rzepakowy
4
Umieścić na blasze wyłożonej folią aluminiową; przykryć i schłodzić co najmniej 1 godzinę lub do 8 godzin.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pieczone Paski Słodkiej Czerwonej Papryki I Dodatkowy Posiekany Szczypiorek, OpcjonalniePieczone Paski Słodkiej Czerwonej Papryki I Dodatkowy Posiekany Szczypiorek, Opcjonalnie
Szczypta Płatków Czerwonej PaprykiSzczypta Płatków Czerwonej Papryki
5
Roztopić masło w dużej patelni nonstick na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
6
Dodaj ciastka krabowe i gotować, w 2 partiach, 4 do 5 minut z każdej strony lub aż złoty.
Składniki, których będziesz potrzebować
KrabKrab
7
Osuszyć na ręcznikach papierowych.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
8 Sztuk 1-uncjowych, Pojedynczo Pakowanych Paluszków Serowych8 Sztuk 1-uncjowych, Pojedynczo Pakowanych Paluszków Serowych
8
Podawać z wyciśniętym cytryną i kremowym sosem Kaparowo-koperkowym.
Składniki, których będziesz potrzebować
Plasterki Pomarańczy, Przekrojone Na Pół, Do DekoracjiPlasterki Pomarańczy, Przekrojone Na Pół, Do Dekoracji
Propozycja Podania: Podawać Z MakaronemPropozycja Podania: Podawać Z Makaronem
świeżo Zebrane Gałązki Kopruświeżo Zebrane Gałązki Kopru
9
Dekorować, w razie potrzeby.
10
* Zwykłe mięso krabowe można zastąpić grudką.
Składniki, których będziesz potrzebować
CrabmeatCrabmeat

Polecane wino: Chardonnay, Muscadet, Riesling

Skorupiaki działają bardzo dobrze z Chardonnay, Muscadet i Riesling. Maślany chardonnay jest świetny do przegrzebków, krewetek, krabów i homarów, podczas gdy muscadet jest klasycznym wyborem dla małży, ostryg i małży. Jeśli masz trochę przyprawy w skorupiakach, półwytrawny riesling może zrównoważyć ciepło. Możesz spróbować Hanna Chardonnay. Recenzenci bardzo to lubią z 4.4 z 5 gwiazdek i cena około 20 dolarów za butelkę.
Hanna Chardonnay
Hanna Chardonnay
Z kolorem genialnego miodu i złotej słomy, to wino przynosi aromaty grillowanej brzoskwini, ciasta gruszkowego, karmelu,babki, ananasa. Na podniebieniu świeże jabłko pokrojone w plasterki ze skórką z ciasta, karmelem, ciastem gruszkowym, grillowaną brzoskwinią, tostem i bananem.
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h
Porcje30
Ocena Zdrowia3
Magazyn