Mary ' s solone karmelowo-orzechowe batony
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc spróbuj solonych karmelowo-orzechowych batonów Mary. Na 31 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 149 kalorii, 1G białka, oraz 10 g tłuszczu. Ten przepis służy 24. 70 osób było zadowolonych, że spróbowało tego przepisu. Udaj się do sklepu i odbierz koszerną sól, pekany, krakersy graham i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 11%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Batony Karmelowo-Orzechowe Solone, Batoniki Solone Karmelowe, oraz Solone Karmel Klon Pecan Pie Batony.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C). Line a 10x15-calowa patelnia z galaretką z folią aluminiową; spryskać sprayem do gotowania.
Ułóż orzechy pekan w jednej warstwie na płytkiej patelni.
Piec w nagrzanym piekarniku, mieszając do połowy, aż pekan będą tosty i pachnące, 10 do 12 minut.
Ułóż krakersy graham w jednej warstwie na przygotowanej patelni z galaretką.
Połącz brązowy cukier, masło i śmietanę w ciężkim rondlu; doprowadzić do wrzenia, mieszając od czasu do czasu, aż cukier się rozpuści, o 5 protokół..
Wyjąć z ognia i wymieszać z ekstraktem z wanilii. Złożyć w orzechach pekan.
Wlać mieszaninę orzechów pekan na krakersy graham, rozprzestrzeniając się do płaszcza.
Piec w nagrzanym piekarniku, aż polewa bulgotnie, 10 do 11 minut.
Wyjąć z piekarnika i natychmiast posypać solą.
Przenieś powlekane krakersy i folię aluminiową do stojaka z drutu do ostygnięcia, około 30 minut. Włamać się do krat.