Martini z homara z salsą cytrusową może być tylko napojem, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 162 kalorie, 11g białka, oraz 8G tłuszczu. Ten przepis służy 8 i kosztuje $1.43 za porcję. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Ten przepis jest typowy dla kuchni meksykańskiej. Udaj się do sklepu i odbierz sok pomarańczowy, grejpfrut, dekoruj: smażone równiny i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne, całe 30 i pescatarian dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 45%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Citrus Martini, Homar nadziewany Krabem z cytrusowym winegretem, oraz Homar z makaronem Udon, Bok Choy i cytrusami dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Usuń skorupę z homarów, utrzymując mięso pazurów w stanie nienaruszonym. Mięso ogona cienko pokroić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Homar
Mięso
2
Połącz pomarańcze i następne 10 składników w dużej misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pomarańczowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-o
3
Dodaj homara, podrzucając, aż dobrze wymieszane.
Składniki, których będziesz potrzebować
Homar
4
Mieszamy łyżką do kieliszków do martini wyłożonych sałatą lub małych miseczek.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sałata
4 świeże Boccacini Mozzarelli, Każda O średnicy 1 Cala
Homar można łączyć z Chablis i Chardonnay. Chablis jest idealny do homara, ale chardonny z innych regionów też na pewno trafi na miejsce. Możesz spróbować Gilberta Picq Chablis. Recenzenci bardzo lubią to z 4.5 z 5 gwiazdek i cena około 30 dolarów za butelkę.