Wieprzowina Marsala może być dobry przepis, aby rozwinąć swoje pole receptury napoju. Na 2,43 zł za porcję, ten przepis okładki 19% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 27g białka, 30 g tłuszczu, oraz w sumie 423 kalorie. 793 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Jeśli masz kotlety schabowe, oregano, oliwę z oliwek i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 78%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Marsala Wieprzowa, Marsala Wieprzowa, oraz Wieprzowina i Marsala.
Instrukcje
1
Wymieszać mąkę, sól, sól czosnkową, czosnek w proszku i oregano razem w średniej misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Oliwki Drylowane, Dojrzałe Lub Faszerowane Papryką, Opcjonalnie
4 Do 6 Bułek Do Hamburgerów, Podzielonych, Opcjonalnie
Do 6 Bułek Hamburgerowych, Podzielonych, Opcjonalnie
Sól $ Świeżo Zmielony Czarny Pieprz
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-o
2
Dodać kotlety wieprzowe i wrzucić, aż dobrze pokryte.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kotlety Wieprzowe
3
Rozgrzać masło i oliwę z oliwek na dużej patelni na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 Cala
4
Umieścić wieprzowinę na patelni w jednej warstwie, i gotować, obracając od czasu do czasu, aż brązowy z obu stron.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Roślinny, 1 łyżeczka Na Opakowanie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 Cala
5
Dodać grzyby i mielony czosnek; gotować i krótko wymieszać.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos Pieprzowo-cytrynowy
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
6
Wymieszać w winie, skrobanie patelni poluzować żadnych brązowych bitów. Przykryć i dusić na średnim ogniu, aż wieprzowina będzie miękka i sos zgęstnieje, o 15 protokół. Jeśli sos jest zbyt gęsty, wymieszać z niewielką ilością wina.