Marsala Wieprzowa
Wieprzowina Marsala może być dobry przepis, aby rozwinąć swoje pole receptury napoju. Na 2,43 zł za porcję, ten przepis okładki 19% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 27g białka, 30 g tłuszczu, oraz w sumie 423 kalorie. 793 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Jeśli masz kotlety schabowe, oregano, oliwę z oliwek i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 78%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Marsala Wieprzowa, Marsala Wieprzowa, oraz Wieprzowina i Marsala.
Instrukcje
Wymieszać mąkę, sól, sól czosnkową, czosnek w proszku i oregano razem w średniej misce.
Dodać kotlety wieprzowe i wrzucić, aż dobrze pokryte.
Rozgrzać masło i oliwę z oliwek na dużej patelni na średnim ogniu.
Umieścić wieprzowinę na patelni w jednej warstwie, i gotować, obracając od czasu do czasu, aż brązowy z obu stron.
Dodać grzyby i mielony czosnek; gotować i krótko wymieszać.
Wymieszać w winie, skrobanie patelni poluzować żadnych brązowych bitów. Przykryć i dusić na średnim ogniu, aż wieprzowina będzie miękka i sos zgęstnieje, o 15 protokół. Jeśli sos jest zbyt gęsty, wymieszać z niewielką ilością wina.