Przepis Indyjski Kurczak Curry jest gotowy w około 45 minut i zdecydowanie jest ogromnym bezglutenowe, bezmleczne i wegetariańskie opcja dla miłośników indyjskiego jedzenia. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 347 kalorii, 9g białka, oraz 10 g tłuszczu każdy. Na 1,44 zł za porcję, ten przepis okładki 26% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Jeśli masz mielony pieprz, curry, skrobia kukurydziana i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Przynosi wam to moje przepisy. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 83%. Ten wynik jest doskonały. Podobne przepisy to indyjskie curry miseczki z kurczaka z sosem curry jogurt, Kurczak indyjski Curry II, oraz Indyjskie Curry Z Kurczakiem.
Instrukcje
1
Steam szwajcarski chard, pokryte, 2 minuty lub do chrupkiego przetargu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Chard Szwajcarski
2
Drenaż.
3
Połącz kurczaka i skrobię kukurydzianą w małej misce.
Dodać cebulę i podsmażyć 2 minuty. Wymieszać z kurczakiem, i gotować 4 protokół lub aż rumiane. Wymieszać bulion i następne 8 składników (bulion przez paprykę czerwoną); zmniejszyć ogień do średniej. Gotować 5 minut, mieszając od czasu do czasu.
Polecane wino: Gruener Veltliner, Riesling, Sparkling Rose
Gruener Veltliner, Riesling i Sparkling rosé to moje najlepsze propozycje dla Indian. Najlepsze wino do indyjskich potraw będzie w zależności od dania, oczywiście, ale te typy mogą być podawane schłodzone i mają trochę słodyczy, aby uzupełnić pikanterię i złożone smaki szerokiej gamy tradycyjnych potraw. Nigl Freiheit Gruner Veltliner z oceną 4,7 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 18 dolarów za butelkę.