Marsala miodowe gruszki z gorgonzolą
Marsala miód gruszki z Gorgonzola wymaga około 15 minut od początku do końca. Ten bezglutenowy, pierwotny i wegetariański przepis służy 8 i kosztuje 1,37 zł za porcję. Ten napój ma 329 kalorii, 13g białka, oraz 25 g tłuszczu na porcję. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jeśli masz wspaniały gorgonzolan w idealnym stanie; nigdy nie powinien był zobaczyć wnętrze lodówki, oliwa z oliwek, gruszki każdy, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 41%, co jest solidne. Podobne przepisy to Kurczak Marsala z gorgonzolą, Kurczak z Marsalą, pieczarkami i gorgonzolą, oraz Marsala Gotowane Gruszki.
Instrukcje
Podczas cięcia gruszek, niech ogrzać olej w dużej patelni / patelni.
Smażyć gruszki przez 3 minuty na boku, a podczas smażenia ubić razem Marsalę i miód w filiżance.
Gdy gruszki skończą już swój czas, dodaj mieszankę Marsala-miód i pozwól, aby gruszki się bąbelkowały, a następnie przenieś je, wszystkie brązowo i syropowo, na talerz.
Dodaj orzechy włoskie do ciemnych soków pozostawionych na patelni i smaż je przez około minutę, aż same się przyciemnią i przykleją na całej powierzchni.
Wyjmij je na talerz z gruszkami i dodaj Gorgonzolę.