Marokańsko-potarty Grillowany stek i słodkie ziemniaki

Marokańsko-potarty Grillowany stek i słodkie ziemniaki
Marokański-potarł Grillowany stek i słodkie ziemniaki może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 4. Na $3.05 za porcję, ten przepis okładki 20% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 24g białka, 20 g tłuszczu, oraz w sumie 345 kalorii. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla 4 Lipca. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 35 minut. Mieszanka pasków stek, sól koszerna, mielone ziele angielskie i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. Aby wykorzystać zmielony imbir, można śledzić to danie główne z Ciasto imbirowe z lukrem imbirowym jako deser. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne i całe 30 dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 55%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Marokański stek z grilla i słodkie ziemniaki, Marokański Potarł Stek Z Grilla I Słodkie Ziemniaki Przepis, oraz Marrakech Grillowany Stek I Słodkie Ziemniaki.

Polecane wino: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir

Steki można łączyć z Merlotem, Cabernet Sauvignon i Pinot Noir. W końcu wołowina i czerwone wino to klasyczne połączenie. Ogólnie rzecz biorąc, szczuplejsze steki dobrze komponują się z lekkimi lub średnimi czerwonymi, takimi jak pinot noir lub merlot, podczas gdy grubsze steki poradzą sobie z odważną czerwienią, taką jak cabernet sauvingnon. Jedno wino, którego możesz spróbować to Merlot Dyrektora. Ma 5 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 21 dolarów.
Merlot dyrektora
Merlot dyrektora
Nasz Merlot reżyserski 2014 oferuje bujność i okrągłe, pełne podniebienie. Jego zapach ukazuje czerwone i czarne owoce z nutami anyżu i przyprawionego drewna. Soczyste po wejściu wino rozszerza się i staje się aksamitne na podniebieniu dzięki smakom śliwki, loganberry i czarnej wiśni podkreślonym subtelnymi nutami przyprawowymi fasoli espresso i prażonej wanilii. Średnie taniny wspierają ciało tego wina, oferując wyrafinowanie w wykończeniu. Ładnie komponuje się z mostkiem, grillowanymi kotletami wieprzowymi i linguine z pesto.
TrudnośćNormalny
Gotowe W35 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia18
Magazyn