Marokańskie Tacos może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Na $2.05 za porcję, ten przepis okładki 16% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 181 kalorii, 27g białka, oraz 5G tłuszczu. Ten przepis służy 4. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Ten przepis jest typowy dla kuchni meksykańskiej. Przynosi wam to moje przepisy. Udaj się do sklepu i podnieś cebulę, zmielone nasiona kolendry, zmielony kardamon i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać zmielony kardamon, można śledzić to danie główne z Ciasteczka Z Kardamonem jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Z łyżeczką wynik 49%, to danie jest solidne. Podobne przepisy to Tacos z wieprzowiną w zielonym sosie (Tacos de cerdo en salsa verde), Tacos wołowe z sosem awokado (Tacos de Carne con Salsa de Aguacate), oraz Korean beef stew tacos (a.k.a. my version of Kogi BBQ ' s short-rib tacos).
Instrukcje
1
Przygotuj grill.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, Julienne
2
Połącz 1/3 szklanki jogurtu i dalej 5 składników (jogurt przez czerwoną paprykę) w małej misce. Kawałki kurczaka nawlecz na cztery (10-calowe) szaszłyki.
Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose
Pinot Noir, Riesling i Sparkling rosé to moje ulubione Meksykańskie. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. Jednym z win, które można spróbować jest Archery Summit Willamette Valley Pinot Noir. Ma 4,9 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 40 dolarów.