Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj marokańskich szaszłyków rybnych / kebabów. Ten przepis sprawia, że 1 porcja z 1069 kalorii, 138g białka, oraz 54g tłuszczu każdy. Na 16,67 zł / porcja, ten przepis okładki 51% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis z Recipezaar ma 1 fanów. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny dieta. Udaj się do sklepu i odbierz pieprz cayenne, sok z cytryny, kurkumę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 83%, co jest znakomite. Podobne przepisy to Marokańskie Szaszłyki Rybne / Kebaby, marokańskie szaszłyki rybne z barramundi, oraz Marokańskie Kebaby Z Kurczakiem.
Instrukcje
1
Pokrój rybę w kostkę o grubości 1 cala.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
2
Wszystkie pozostałe składniki połączyć, a następnie dokładnie wymieszać z rybą. Przykryć i pozostawić do marynowania w lodówce przez co najmniej 2 godziny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
3
Umieść kostki rybne na metalowych szaszłykach i gotuj na grillu. Często obracaj szaszłyki, aby ryba nie paliła się. Odbywa się to, gdy wszystkie boki są lekko rumiane.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Szaszłyki Metalowe
Cukierki Air Head Pokrojone W Cienkie Paski
Płatki Warzywne
4
Podawać z harissą lub ostrym sosem z czerwonej papryki i gęstym chlebem.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 łyżki Stołowe Plus 1/2 Szklanki Wody, Podzielone
Ryba w menu? Spróbuj sparować z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Santi Sortesele Pinot Grigio z oceną 4,4 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 17 dolarów za butelkę.