Marokańskie Kebaby Wieprzowe

Marokańskie Kebaby Wieprzowe
Marokańskie kebaby wieprzowe mogą być tylko głównym daniem, którego szukasz. Na 3,21 zł za porcję, ten przepis okładki 29% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 44g białka, 22g tłuszczu, oraz w sumie 523 kalorie. Udaj się do sklepu i odbierz pieprz, zmielony cynamon, oliwę z oliwek i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć sok pomarańczowy można śledzić to danie główne z Śliwkowy Sherbert z sokiem pomarańczowym i winem śliwkowym jako deser. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 76%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Marokańskie Kebaby Z Kurczakiem, Marokańskie Kebaby Z Kurczakiem, oraz Kebaby z marokańskiej jagnięciny (lub wołowiny) dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Grzać toster do 425 F. w dużej misce, ubić razem sok pomarańczowy, pasta pomidorowa, czosnek, kminek, cynamon, 2 łyżki oleju, 1 łyżeczka soli i 1/2 łyżeczki pieprzu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sok PomarańczowySok Pomarańczowy
Pasta PomidorowaPasta Pomidorowa
CynamonCynamon
CzosnekCzosnek
PieprzPieprz
KminekKminek
SólSól
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TosterToster
TrzepaczkaTrzepaczka
1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)
PiekarnikPiekarnik
2
Dodać wieprzowinę i wrzucić. Przykryć i przechowywać w lodówce przez co najmniej 30 minut i do 8 godzin. Tymczasem, w misce, połączyć bakłażan, cebula, a pozostały olej, sól i pieprz.
Składniki, których będziesz potrzebować
BakłażanBakłażan
PieprzPieprz
CebulaCebula
WieprzowinaWieprzowina
SólSól
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)
3
Na szaszłyki ułożyć warzywa, na przemian bakłażan i cebulę.
Składniki, których będziesz potrzebować
WarzywaWarzywa
BakłażanBakłażan
CebulaCebula
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
SzaszłykiSzaszłyki
4
Przełóż szaszłyki do wyłożonej folią tosterem blachy do pieczenia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
SzaszłykiSzaszłyki
TosterToster
Folia AluminiowaFolia Aluminiowa
PiekarnikPiekarnik
5
Piec przez 20 minut. Obróć warzywa.
Składniki, których będziesz potrzebować
WarzywaWarzywa
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
6
Umieścić wieprzowinę na szaszłykach i dodać je do tacy.
Składniki, których będziesz potrzebować
WieprzowinaWieprzowina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
SzaszłykiSzaszłyki
7
Piec, aż warzywa będą miękkie i wieprzowina jest gotowane przez, obracając wieprzowinę i warzywa raz, o 25 protokół. W międzyczasie zawiń chleb w folię i połóż na wierzchu wieprzowiny w ciągu ostatnich 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
WarzywaWarzywa
ChlebChleb
WieprzowinaWieprzowina
1 Duża żółta Cebula, Pokrojona W ósemki1 Duża żółta Cebula, Pokrojona W ósemki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
Folia AluminiowaFolia Aluminiowa
8
Przełóż szaszłyki i chleb na poszczególne talerze. Łyżka tzatziki (jeśli używasz) z boku i posypać ogórkiem i miętą.
Składniki, których będziesz potrzebować
OgórekOgórek
TzatzikiTzatziki
ChlebChleb
MiętaMięta
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
SzaszłykiSzaszłyki
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia48
Magazyn