Marokańskie Kebaby Wieprzowe

Marokańskie kebaby wieprzowe mogą być tylko głównym daniem, którego szukasz. Na 3,21 zł za porcję, ten przepis okładki 29% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 44g białka, 22g tłuszczu, oraz w sumie 523 kalorie. Udaj się do sklepu i odbierz pieprz, zmielony cynamon, oliwę z oliwek i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć sok pomarańczowy można śledzić to danie główne z Śliwkowy Sherbert z sokiem pomarańczowym i winem śliwkowym jako deser. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 76%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Marokańskie Kebaby Z Kurczakiem, Marokańskie Kebaby Z Kurczakiem, oraz Kebaby z marokańskiej jagnięciny (lub wołowiny) dla podobnych receptur.
Instrukcje
Grzać toster do 425 F. w dużej misce, ubić razem sok pomarańczowy, pasta pomidorowa, czosnek, kminek, cynamon, 2 łyżki oleju, 1 łyżeczka soli i 1/2 łyżeczki pieprzu.
Dodać wieprzowinę i wrzucić. Przykryć i przechowywać w lodówce przez co najmniej 30 minut i do 8 godzin. Tymczasem, w misce, połączyć bakłażan, cebula, a pozostały olej, sól i pieprz.
Na szaszłyki ułożyć warzywa, na przemian bakłażan i cebulę.
Przełóż szaszłyki do wyłożonej folią tosterem blachy do pieczenia.
Piec przez 20 minut. Obróć warzywa.
Umieścić wieprzowinę na szaszłykach i dodać je do tacy.
Piec, aż warzywa będą miękkie i wieprzowina jest gotowane przez, obracając wieprzowinę i warzywa raz, o 25 protokół. W międzyczasie zawiń chleb w folię i połóż na wierzchu wieprzowiny w ciągu ostatnich 5 minut.
Przełóż szaszłyki i chleb na poszczególne talerze. Łyżka tzatziki (jeśli używasz) z boku i posypać ogórkiem i miętą.