Marokańskie Briouaty z tuńczyka (nadziewane wypieki)
Marokańskie Briouats z tuńczykiem (nadziewane wypieki) może być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis służy 4 i kosztuje $1.01 za porcję. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezmleczny i pescatariański przepis ma 303 kalorie, 13g białka, oraz 20 g tłuszczu na porcję. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Jeśli masz ziemniaki, zawijasy z jajek, olej z orzeszków ziemnych i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 24 minuty. Jest dostarczany przez Recipezaar. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 63%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Marokańskie Briouaty Z Tuńczyka (Nadziewane Wypieki), Filo Trójkąty Nadziewane świeżym serem (briouats bil jben), oraz Marokańskie migdałowe wypieki (a Take On M ' hanncha).
Merlot, Pinot Noir i wino różowe to świetny wybór do tuńczyka. Chociaż ryby są często łączone z białym winem, "mięsniejsze" ryby, takie jak tuńczyk, mogą absolutnie pasować do czerwonego wina. Różowe będzie również ładnie sparować, szczególnie jeśli twój tunan jest przygotowany ze składników lepiej pasujących do białego wina. Winnice proweniencji Napa Valley Merlot z oceną 4.2 z 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 34 dolarów za butelkę.