Marokańska Zupa Pomidorowa Na Zimno
Marokańsko-przyprawiona zimna zupa pomidorowa jest jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny zupa. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 3G białka, 8G tłuszczu, oraz w sumie 124 kalorie. Na 88 centów za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Jest idealny do Jesień. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz sok z cytryny, cebulę, pietruszkę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 57%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Zupa Wiśniowa Na Zimno, Grillowany dorsz z marokańskim sosem pomidorowym, oraz Marokańskie przyprawione Poussins z szafranem, miodem i dżemem pomidorowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
Cebulę ugotować w oleju z przyprawami w 3-kwartowym ciężkim rondlu na umiarkowanym ogniu, mieszając od czasu do czasu, aż cebula zmięknie i zacznie brązowieć, 4 do 5 minut. Grubo posiekać pomidory i dodać do mieszanki cebuli z zastrzeżonymi sokami, bulionem, miodem, 1 łyżką natki pietruszki i 1 łyżką kolendry, a następnie doprowadzić do wrzenia.
Przelać zupę do metalowej miski ustawionej w większej misce z lodem i zimną wodą. Chłodna zupa, mieszając od czasu do czasu, aż ostygnie, 15 do 20 minut. Wymieszaj sok z cytryny, sól i pieprz do smaku, a następnie wymieszaj pozostałą pietruszkę i kolendrę.