Marokańska duszona wołowina jest jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny danie główne. Ten przepis służy 8 i kosztuje $2.68 za porcję. Jedna porcja zawiera 466 kalorii, 30g białka, oraz 22g tłuszczu. Mieszanka garam masala, papryka, oliwa z oliwek i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Aby wykorzystać złote rodzynki można śledzić to danie główne z Kruszonka jabłkowa ze złotymi rodzynkami jako deser. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 56%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Marokańska Duszona Wołowina, Marokańska Duszona Soczewica, oraz Kurczak Duszony Marokański dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Podgrzać 2 łyżki oleju w dużym garnku na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Garnek
2
Mięso posypać solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I Pieprz
Mięso
3
Dodać mięso do garnka; smażyć, aż nie Różowy, o 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mięso
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Garnek
4
Przenieść mięso do miski.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mięso
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
5
Podgrzać 1 łyżkę oleju w tym samym garnku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Garnek
6
Dodaj cebulę; smażyć na brązowo, o 8 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cebula
7
Dodać czosnek i 5 kolejnych składników; wymieszać 1 minutę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czosnek
8
Dodać wino i Sherry; gotować, aż zredukowane do glazury, mieszając od czasu do czasu, o 8 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Marynowana Skórka Arbuza, 1 Słoiczek
Glazura
Wino
9
Dodaj bulion, pomidory z sokiem i rodzynki; wymieszaj, aby zmiksować.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pomidory W Soku
Rodzynki
Bulion
10
Dodać wołowinę i nagromadzone soki; doprowadzić do duszenia. Zmniejszyć ciepło do średnio-niskich. Gotować na wolnym ogniu, aż sos będzie gęsty i wołowina jest delikatna, mieszając od czasu do czasu, o 1 godzinę 15 minut. Doprawić solą i pieprzem. (Można dokonać 2 dni wcześniej. Lekko ostudzić, schłodzić do ostygnięcia, następnie przykryć i schłodzić. Przepłukać przed podaniem.)
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I Pieprz
Gulasz
Wołowina
11
* Mieszanka przypraw indyjskich dostępna w sekcji przypraw wielu supermarketów.