Marokańska Biała Fasola Chili

Marokańska Biała Fasola Chili
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj marokańskiego chili z białą fasolą. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 29g białka, 4G tłuszczu, oraz w sumie 536 kalorii. Ten przepis służy 2 i kosztuje $3.98 za porcję. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 3 godziny i 45 minut. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Super Bowl. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Ten przepis jest typowy dla kuchni amerykańskiej. Udaj się do sklepu i odbierz cebulę, sól, sok z cytryny i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać wielką fasolę Północną, można śledzić to danie główne z Ciasto Z Rumem I Jabłkami jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 87%. Ten wynik jest super. Spróbuj White Bean Chili, White Bean Chili, oraz White Bean Chili dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W nieprzywierającym 8-quart holenderski piekarnik garnek, dodać cebulę, seler, marchew i czosnek i smażyć pięć minut lub aż warzywa są miękkie i półprzezroczyste.Wymieszać składniki kminku i przypraw (przez czerwoną paprykę); gotować 1 minutę, stale mieszając.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 żółtych Tortilli Kukurydzianych (15 Cm), Podgrzanych8 żółtych Tortilli Kukurydzianych (15 Cm), Podgrzanych
żółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzaneżółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzane
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
Do średniej Wielkości Białej Lub żółtej Cebuli, 1 Pokrojonej Na ćwiartki I 1 PosiekanejDo średniej Wielkości Białej Lub żółtej Cebuli, 1 Pokrojonej Na ćwiartki I 1 Posiekanej
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Szklanki Startego Sera Pepper Jack, Podzielonego4 Szklanki Startego Sera Pepper Jack, Podzielonego
2
Dodać koncentrat pomidorowy i wymieszać
Składniki, których będziesz potrzebować
Do Podania Chleb Pita Podgrzany Zgodnie Z Instrukcją Na OpakowaniuDo Podania Chleb Pita Podgrzany Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu
3
Szybko dodać 3 szklanki wody, świeże pokrojone w kostkę pomidory, i wreszcie namoczony i osuszony worek Wielkiej fasoli Północnej.Doprowadzić do wrzenia. Przykryć, zmniejszyć ogień, i gotować na wolnym ogniu 2 1/2 godziny lub aż fasola są przetargu widelec (lub na podobieństwo)i woda zmniejszyła się do ładnej konsystencji gulasz podobny.Spróbuj. Wymieszaj granulki bulionu, sól do smaku i sok z cytryny.Spróbuj. Zdjąć ogień i wymieszać z kolendrą.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżka Czosnku W Proszku1 łyżka Czosnku W Proszku
Granulki BulionoweGranulki Bulionowe
Krewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, OczyszczoneKrewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, Oczyszczone
3 łyżki Oleju Roślinnego3 łyżki Oleju Roślinnego
1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę
1 Szklanka Syropu Klonowego Lub Syropu O Smaku Klonowym1 Szklanka Syropu Klonowego Lub Syropu O Smaku Klonowym
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
12 Małych Pasternaków, Umytych I Dokładnie Obranych12 Małych Pasternaków, Umytych I Dokładnie Obranych
4
Podawać na chunked up obfite mieszane ziarna chleba lub jak-jest.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Ciepłego Puree Ziemniaczanego (110–115°, Przygotowanego Bez Mleka I Masła)1 Szklanka Ciepłego Puree Ziemniaczanego (110–115°, Przygotowanego Bez Mleka I Masła)
1 Funt Kiełbasy Klonowej, Luzem Lub Wyjęte Z Dużej Osłonki Ogniwowej1 Funt Kiełbasy Klonowej, Luzem Lub Wyjęte Z Dużej Osłonki Ogniwowej
TrudnośćEkspert
Gotowe W3 hrs, 45 m.
Porcje2
Ocena Zdrowia100
Magazyn