Marokańska duszona wołowina
Marokańska duszona wołowina zajmuje około 7 godzin i 20 minut od początku do końca. Obserwujesz swoją sylwetkę? Ten przepis bez nabiału zawiera 641 kalorii, 37 g białka i 26 g tłuszczu na porcję. Ten przepis jest przeznaczony dla 6 osób i kosztuje 3,14 USD za porcję. Ten przepis z Taste of Home wymaga oliwy z oliwek, mąki, kuskusu i wina. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowała ten przepis. Świetnie sprawdza się jako dość drogie danie główne. Z wynikiem łyżkowym wynoszącym 59%, to danie jest dobre. Użytkownicy, którym spodobał się ten przepis, polubili także marokańska duszona wołowina, marokański duszony kurczak i marokańska duszona soczewica.
Instrukcje
Umieść mąkę w dużej zamykanej plastikowej torbie; dodać wołowinę i wymieszać. Na dużej patelni podsmaż wołowinę na oleju.
Przenieś do 5-kwartowego. powolna kuchenka. Dodać bulion, cebulę, pomidory, wino i przyprawy. Przykryj i gotuj na małym ogniu przez 7-8 godzin lub do momentu, aż mięso będzie miękkie.
Na ostatnie 30 minut gotowania wmieszać rodzynki.
Podawać z kuskusem według uznania.