Marmurowy Chleb Czekoladowy Z Dyni
Marmurowy chleb czekoladowy z dyni może być tylko chlebem, którego szukasz. Na 55 centów za porcję, ten przepis okładki 14% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 6G białka, 23G tłuszczu, oraz w sumie 521 kalorii. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 30 minut. Jeśli masz gałkę muszkatołową, mleko, cynamon i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 41%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Wyznanie # 91: doprowadzam się do szaleństwa ... czekoladowy chleb z dyni, Ciasto Czekoladowo-Dyniowe Z Marmuru, oraz Ciasto Czekoladowo-Dyniowe Marmurowe.
Instrukcje
Wyreguluj stojak piekarnika do pozycji środkowej i rozgrzej piekarnik do 177°. Ułóż 8-na 4-calową patelnię bochenkową (patrz uwaga) papierem do pieczenia, umożliwiając zwisanie krawędzi. Smaruj nieoczyszczoną część patelni.
W dużej misce wymieszać cukier, olej, dynię, jajka, dynię i sól.
Dodaj mąkę, sodę oczyszczoną, cynamon, gałkę muszkatołową i goździki do ciasta, a następnie ubijaj, aż całkowicie się połączą.
Łyżka 2 szklanki ciasta na patelnię. Łyżka 1 Puchar ciasto do miarki i rezerwy.
Kakao i mleko ubić na pozostałą masę i wyłożyć łyżką na patelnię. Używając noża do masła lub małej szpatułki przesuniętej, kilka razy obracaj ciasto, podnosząc ciasto z dyni od dołu. Następnie łyżkę reserved ciasto dyni na wierzchu i wirować kilka razy więcej (patrz uwaga).
Piec do góry jest tylko ustawić i szaszłyk włożony do środka wychodzi z wilgotnych okruchów, 60 do 75 minut.
Ostudzić na patelni 45 minut, a następnie przenieść do stojaka drucianego do całkowitego ostygnięcia.