Marmurkowe Ciasto Brownie Fudge
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu amerykańskich przepisów, więc spróbuj marmurkowego Brownie Fudge Pie. Ten przepis sprawia, że 16 porcji z 244 kalorie, 4G białka, oraz 13g tłuszczu każdy. Na 50 centów za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka syrop kukurydziany, mąka, Serek i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 55 minut. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. To jest przynoszone do Was przez smak domu. Z łyżeczką wynik 14%, to danie jest raczej złe. Spróbuj Sernik Marmurkowy Deser Brownie, Marmurkowe Brownies-Moje ulubione brownie, oraz Sernik dyniowy marmurkowy z chrupiącą skórką dla podobnych receptur.
Instrukcje
W dużej misce ubić serek śmietankowy, masło i cukier, aż będzie lekki i puszysty. Beat in vanilla.
Dodać jajka, po jednym na raz, bicie dobrze po każdym dodaniu. Stopniowo dodawać mąkę. Odstawić.
Na skórkę, masło śmietankowe i cukier, aż będą lekkie i puszyste.
Dodać jajka, po jednym na raz, bicie dobrze po każdym dodaniu. Ubić w mące, kakao, wanilii i soli. Lekko nasmaruj dwa 9-calowe. talerze.
Rozłóż jedną czwartą ciasta w każdym.
Wlać połowę nadzienia do każdego, rozprzestrzeniając się prawie na krawędzie. Dollop pozostałą ciasto nad nadzieniem; przeciąć nożem, aby zawirować.
Piec w temperaturze 325° przez 25-30 minut lub aż wykałaczka włożona w pobliżu środka wyjdzie czysta. Schłodzić na stojakach z drutu przez 15 minut.
Na lukier, połączyć cukier i kakao w dużym rondlu.
Dodać mleko, masło, syrop kukurydziany i sól. Doprowadzić do wrzenia, często mieszając. Gotować energicznie przez 3 minuty, od czasu do czasu mieszając.
Ubijamy cukier cukierniczy i wanilię. Wymieszać z orzechami. Ostudzić przez 10 minut; zalać ciepłymi plackami.