Marmurkowe Ciasto Brownie Fudge

Marmurkowe Ciasto Brownie Fudge
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu amerykańskich przepisów, więc spróbuj marmurkowego Brownie Fudge Pie. Ten przepis sprawia, że 16 porcji z 244 kalorie, 4G białka, oraz 13g tłuszczu każdy. Na 50 centów za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka syrop kukurydziany, mąka, Serek i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 55 minut. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. To jest przynoszone do Was przez smak domu. Z łyżeczką wynik 14%, to danie jest raczej złe. Spróbuj Sernik Marmurkowy Deser Brownie, Marmurkowe Brownies-Moje ulubione brownie, oraz Sernik dyniowy marmurkowy z chrupiącą skórką dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W dużej misce ubić serek śmietankowy, masło i cukier, aż będzie lekki i puszysty. Beat in vanilla.
Składniki, których będziesz potrzebować
Teraz I Później CukierkiTeraz I Później Cukierki
Cukierki Waflowe NeccoCukierki Waflowe Necco
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
Pasek Skórki CytrynowejPasek Skórki Cytrynowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
2
Dodać jajka, po jednym na raz, bicie dobrze po każdym dodaniu. Stopniowo dodawać mąkę. Odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól $ Świeżo Zmielony Czarny PieprzSól $ Świeżo Zmielony Czarny Pieprz
Olej Do Smażenia, Najlepiej RzepakowyOlej Do Smażenia, Najlepiej Rzepakowy
3
Na skórkę, masło śmietankowe i cukier, aż będą lekkie i puszyste.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
Pomidory Słoneczne NiePomidory Słoneczne Nie
Ser Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 CalaSer Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 Cala
Pasek Skórki CytrynowejPasek Skórki Cytrynowej
4
Dodać jajka, po jednym na raz, bicie dobrze po każdym dodaniu. Ubić w mące, kakao, wanilii i soli. Lekko nasmaruj dwa 9-calowe. talerze.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukierki Waflowe NeccoCukierki Waflowe Necco
Papier RyżowyPapier Ryżowy
Sól $ Świeżo Zmielony Czarny PieprzSól $ Świeżo Zmielony Czarny Pieprz
Olej Do Smażenia, Najlepiej RzepakowyOlej Do Smażenia, Najlepiej Rzepakowy
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
5
Rozłóż jedną czwartą ciasta w każdym.
Składniki, których będziesz potrzebować
Funtów Jeżyn (okołoFuntów Jeżyn (około
6
Wlać połowę nadzienia do każdego, rozprzestrzeniając się prawie na krawędzie. Dollop pozostałą ciasto nad nadzieniem; przeciąć nożem, aby zawirować.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Guma Owocowa W Paski PomarańczoweGuma Owocowa W Paski Pomarańczowe
7
Piec w temperaturze 325° przez 25-30 minut lub aż wykałaczka włożona w pobliżu środka wyjdzie czysta. Schłodzić na stojakach z drutu przez 15 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Guma Do żucia O Smaku Mięty ZielonejGuma Do żucia O Smaku Mięty Zielonej
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
8
Na lukier, połączyć cukier i kakao w dużym rondlu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Cukierek Sour Brite Octopus1 Cukierek Sour Brite Octopus
Papier RyżowyPapier Ryżowy
Pasek Skórki CytrynowejPasek Skórki Cytrynowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy PekanOpcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy Pekan
9
Dodać mleko, masło, syrop kukurydziany i sól. Doprowadzić do wrzenia, często mieszając. Gotować energicznie przez 3 minuty, od czasu do czasu mieszając.
Składniki, których będziesz potrzebować
Posypki W Różnych Kolorach Lub Kolorowy CukierPosypki W Różnych Kolorach Lub Kolorowy Cukier
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
Ciasteczka Owsiane Z Daktylami, Grubo PokruszoneCiasteczka Owsiane Z Daktylami, Grubo Pokruszone
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
10
Zdjąć z ognia.
11
Ubijamy cukier cukierniczy i wanilię. Wymieszać z orzechami. Ostudzić przez 10 minut; zalać ciepłymi plackami.
Składniki, których będziesz potrzebować
5 Cukierków Peachie-O5 Cukierków Peachie-O
Cukierki Waflowe NeccoCukierki Waflowe Necco
1/2 Szklanki Drobno Posiekanych Orzechów Pekan PLANTERS®1/2 Szklanki Drobno Posiekanych Orzechów Pekan PLANTERS®
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego
12
Rozłożone na wierzchu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Funtów Jeżyn (okołoFuntów Jeżyn (około
13
Podawać na ciepło.
TrudnośćEkspert
Gotowe W55 m.
Porcje16
Ocena Zdrowia0
Magazyn