Marmolada Tropikalna
Przepis tropikalna Marmolada jest gotowy w około 2 godziny i zdecydowanie jest niesamowitym bezglutenowe i wegańskie opcja dla miłośników kuchni meksykańskiej. Jedna porcja zawiera 89 kalorii, 0g białka, oraz 0g tłuszczu. Na 31 centów za porcję, dostajesz przyprawę, która służy 1. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Udaj się do sklepu i odbierz agrest, papaję, chrzan i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 42%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Piersi Z Kurczaka Z Orzechów Makadamia Z Tropikalną Marmoladą, Nieco Tropikalny Chleb Z Pomarańczową Marmoladą, oraz Sekretny składnik (Marmolada): Marmolada i śmierdzące kanapki z serem.
Instrukcje
W rondlu połącz wszystkie składniki z wyjątkiem mięty. Doprowadzić do wrzenia, a następnie gotować co 5 minut, aby uniknąć przypalenia przez 1 godzinę lub aż mieszanina osiągnie konsystencję dżemu.
Na koniec złóż świeżą miętę do smaku. W razie potrzeby można dodać chrzan.
Typ_27_data.init_step_by_step_images = 0;
Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose
Pinot Noir, Riesling i Sparkling rosé to moje ulubione Meksykańskie. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. Można spróbować Willamette Valley Vineyards cały klaster różowe Pinot Noir. Recenzenci bardzo to lubią z 4.5 z 5 gwiazdek i cena około 20 dolarów za butelkę.
![Willamette Valley Vineyards Whole Cluster Rose of Pinot Noir]()
Willamette Valley Vineyards Whole Cluster Rose of Pinot Noir
Jasny róż w Kolorze z aromatami soczystej truskawki, wiśni, tropikalnego liczi i kremu waniliowego, arbuza, truskawek i śmietany, czerwonej wiśni i wiciokrzewu. Wytrawne o średnim ciele, okrągłym odczuciu w ustach i żywych smakach nektaryny, brzoskwini, wiciokrzewu i mineralności. Orzeźwiająca kwasowość tworzy żywe i czyste wykończenie.To różowe wino jest wszechstronnym winem do sparowania z jedzeniem, ponieważ może sprostać złożonym kuchniom, ale jest wygodne w przypadku prostych sałatek i sezonowych warzyw. Ciesz się suwakami z łososia, tuńczykiem ahi, curry warzywne, bruschettą, balsamicznymi kabobami z kurczaka, płaskimi chlebami opalanymi drewnem, sałatkami niçoise, serami i deskami do wędlin. Podawać schłodzone.