Marmolada-glazurowana marchewka

Marmolada-glazurowana marchewka
Marmolada-glazurowana marchew może być dobrym przepisem na rozszerzenie repertuaru przystawek. Ten bezglutenowy, przyjazny dla fodmap i wegetariański przepis służy 5 i kosztuje 55 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 1G białka, 2G tłuszczu, oraz w sumie 93 kalorie. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jeśli masz sól i pieprz, pomarańczową marmoladę, mieloną gałkę muszkatołową i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 32%, co jest raczej złe. Spróbuj Marmolada-Glazurowana Marchewka, Marchew Kandyzowana Marmolada, oraz Pieczona marchewka z marmoladą dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W 10-do 12-calowej patelni na dużym ogniu, połączyć 3/4 szklanki wody i marchew. Przykryć, doprowadzić do wrzenia, a następnie zmniejszyć ogień do średniej-wysokiej. Wstrząsnąć pan od czasu do czasu, aż marchewki są miękkie po przekłuciu, o 8 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
Chipsy Tortilla O Smaku LimonkiChipsy Tortilla O Smaku Limonki
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
2
Drenaż.
3
Powrót marchew na patelnię na dużym ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
4
Dodaj masło, pomarańczową marmoladę, imbir i gałkę muszkatołową. Mieszać często, aż Marmolada mieszaniny przylega do marchwi, 5 do 6 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Marmolada PomarańczowaMarmolada Pomarańczowa
Kiwi, Pokrojone W Plasterki O Grubości 1/4 CalaKiwi, Pokrojone W Plasterki O Grubości 1/4 Cala
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
1 Szklanka Mirinu Lub Słodkiego Sake1 Szklanka Mirinu Lub Słodkiego Sake
1 Ciasto Funtowe Z żurawiną, Pokrojone W Kostki O Wymiarach 1/2 Cala, Tak Aby Uzyskać 2 Szklanki (można Też Wykorzystać 2 Szklanki Resztek Ciasta Duńskiego Lub Pączków W Połączeniu Z Suszoną żurawiną – Patrz Poniżej)1 Ciasto Funtowe Z żurawiną, Pokrojone W Kostki O Wymiarach 1/2 Cala, Tak Aby Uzyskać 2 Szklanki (można Też Wykorzystać 2 Szklanki Resztek Ciasta Duńskiego Lub Pączków W Połączeniu Z Suszoną żurawiną – Patrz Poniżej)
5
Posypać natką pietruszki, dodać sól i pieprz do smaku.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje5
Ocena Zdrowia4
Magazyn