Marmalade Sours

Marmalade Sours
Marmalade Sours to bezglutenowe, przyjazne dla fodmap i wegańskie przyprawa. Ten przepis służy 6 i kosztuje $1.69 za porcję. Jedna porcja zawiera 149 kalorii, 0g białka, oraz 0g tłuszczu. Jeśli masz lód, żytnią whisky, pomarańczową marmoladę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 7%. Ten wynik jest bardzo zły (ale nadal można go naprawić). Spróbuj Sekretny składnik (Marmolada): Marmolada i śmierdzące kanapki z serem, Pomarańczowa marmolada-babeczki Ricotta z lukrem Marmoladowym, oraz Piña Pisco Sours dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W dzbanie lub 2-pint miarki, rozpuścić pomarańczową marmoladę w 3/4 szklanki gorącej wody. Wymieszać z bourbonem i sokiem z cytryny. Wypełnij sześć 8 do 12 uncji. szklanki z lodem i wlać 1/3 do 1/2 szklanki mieszanki koktajlowej do każdego kieliszka, upewniając się, że każda porcja dostaje trochę skórki pomarańczowej, która osiada na dnie mieszaniny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Marmolada PomarańczowaMarmolada Pomarańczowa
Sok Z CytrynySok Z Cytryny
Skórka PomarańczowaSkórka Pomarańczowa
KoktajlKoktajl
Whisky Bourbon (zalecane: Maker's Mark)Whisky Bourbon (zalecane: Maker's Mark)
WodaWoda
LódLód
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
MiarkaMiarka
2
Podawać marmoladę sours natychmiast.
Składniki, których będziesz potrzebować
MarmoladaMarmolada

Wyposażenie

TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia0
Magazyn