Marinara miłośnika grzybów

Marinara miłośnika grzybów
Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisów dania głównego, więc dać Grzyb Miłośnik Marinaran spróbować. Na 7,21 zł za porcję, ten przepis okładki 57% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 1456 kalorii, 85g białka, oraz 83g tłuszczu. Ten przepis służy 6. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny i 5 minut. Udaj się do sklepu i odbierz tymianek, sól, majeranek i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Aby zużyć cytrynę, możesz podążać za tym daniem głównym z Ciasteczka cytrynowe z lukrem cytrynowym Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 73%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Grzybowa Marinara, Grzybowa Marinara z Penne, oraz Mięsisty Pieczarkowy Sos Marinara dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Umieścić borowiki w garnku, przykryć wywar i doprowadzić do duszenia. Rozpuścić do miękkości, następnie wyjąć łyżką szczelinową i posiekać; rezerwy z płynem.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
Cukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do PodaniaCukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do Podania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ball® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I OpaskamiBall® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I Opaskami
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
2
Podgrzać łyżkę EVOO w holenderskim piekarniku na średnim ogniu, dodać guanciale i chrupiące.
Składniki, których będziesz potrzebować
GuancialeGuanciale
1 C. Białego Cukru1 C. Białego Cukru
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Limonki, Skórka Z 1, Sok Z Obu2 Limonki, Skórka Z 1, Sok Z Obu
3
Wyjąć łyżką szczelinową, dodać pozostałe EVOO, kilka obrotów patelni i dodać grzyby cremini do brązowego, 10 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Grzyby CriminiGrzyby Crimini
1 C. Białego Cukru1 C. Białego Cukru
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ball® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I OpaskamiBall® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I Opaskami
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
4
Dodać czosnek, tymianek, majeranek lub oregano, chile, sól i pieprz, wymieszać 1 do 2 minut, następnie dodać koncentrat pomidorowy i wymieszać minutę więcej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryczki Peperoncini Do DekoracjiPapryczki Peperoncini Do Dekoracji
Do Podania Chleb Pita Podgrzany Zgodnie Z Instrukcją Na OpakowaniuDo Podania Chleb Pita Podgrzany Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu
MajeranekMajeranek
Do 6 Bułek Hamburgerowych, Podzielonych, OpcjonalnieDo 6 Bułek Hamburgerowych, Podzielonych, Opcjonalnie
1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej
6 Pomidorów Obranych I Posiekanych6 Pomidorów Obranych I Posiekanych
1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej
5
Dodaj marsalę lub wino i zarezerwowany bulion borowików, minus kilka łyżek, w których grys mógł się osiedlić.
Składniki, których będziesz potrzebować
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
Cukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do PodaniaCukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do Podania
6
Dodaj porcini, guanciale lub boczek i pomidory (rozbić pomidory trochę); mieszać w passata i, kilka liści bazylii i dusić na małym ogniu 40 do 45 protokół, mieszając od czasu do czasu zagęścić i połączyć smaki. Schłodzić i przechowywać do posiłku przed make-ahead. Podgrzać sos, przykryć, na średnim ogniu, od czasu do czasu mieszając.
Składniki, których będziesz potrzebować
GuancialeGuanciale
2 żółte Cebule, Obrane I Posiekane2 żółte Cebule, Obrane I Posiekane
PassataPassata
1-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Potrójnie Cheddar KRAFT® Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielonego1-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Potrójnie Cheddar KRAFT® Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielonego
1 Czerwona Cebula, Mała Kostka1 Czerwona Cebula, Mała Kostka
Podroby I Kość Szyjna Z IndykaPodroby I Kość Szyjna Z Indyka
7
Aby służyć, doprowadzić duży garnek wody do wrzenia makaronu, dodać sól i gotować makaron do al dente, rezerwując filiżankę skrobi gotowania wody tuż przed odsączeniem. Powrót makaron do gorącego garnka i dodać masło i połowę sosu; wrzucić do połączenia, dodając trochę skrobi gotowania wody, jeśli to konieczne, aby poluzować SOS.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Filiżanek Miniaturowych Pianek, Podzielonych8 Filiżanek Miniaturowych Pianek, Podzielonych
Propozycja Podania: Podawać Z Ugotowanym MakaronemPropozycja Podania: Podawać Z Ugotowanym Makaronem
Podroby I Kość Szyjna Z IndykaPodroby I Kość Szyjna Z Indyka
Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez SkórekPokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
8
Podawać makaron w płytkich miseczkach z pozostałymi grzybami marinara na górze; udekorować dużą ilością sera.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
4-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar4-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar
Propozycja Podania: Podawać Z Ugotowanym MakaronemPropozycja Podania: Podawać Z Ugotowanym Makaronem
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
9
Umieść kurczaka w dużym garnku.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
10
Dodać seler, marchew, cebulę, czosnek, cytrynę, liść laurowy, ziarna pieprzu i wiązkę ziół; doprawić solą. Przykryć kurczaka wodą i doprowadzić do wrzenia; zmniejszyć ogień do niskiego, toczenia na wolnym ogniu. Dusić od 60 do 75 minut, następnie schłodzić kurczaka w magazynie. Odcedzić zapas.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pęczek Ziół: świeża Kolendra, Majeranek Lub Oregano I TymianekPęczek Ziół: świeża Kolendra, Majeranek Lub Oregano I Tymianek
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)
1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej
Plasterki Pomarańczy, Przekrojone Na Pół, Do DekoracjiPlasterki Pomarańczy, Przekrojone Na Pół, Do Dekoracji
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
Cukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do PodaniaCukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do Podania
Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez SkórekPokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
11
Usuń kurczaka w dużych kawałkach ze skóry i kości.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków
12
Połowę mięsa pokroić na kawałki wielkości kęsa. Cienko pokroić lub wyciągnąć pozostałe mięso.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala

Składniki

3liścieKilka bazylii, rozdarta, plus dodatkowo do dekoracjiKilka bazylii, rozdarta, plus dodatkowo do dekoracji1Podwójnie nadziewane ciasteczka Oreocały czarny pieprzcały czarny pieprz4541 cukinia żółta, pokrojona w kostkę o wymiarach 2,5 cm.bucatini lub spaghettibucatini lub spaghetti23 ziemniaki obrane i pokrojone w kostkę o wymiarach 1/2 cala8 filiżanek miniaturowych pianek, podzielonych8 filiżanek miniaturowych pianek, podzielonych7941 cukinia żółta, pokrojona w kostkę o wymiarach 2,5 cm.Pomidory San MarzanoPomidory San Marzano1marchewka obrana i grubo posiekanamarchewka obrana i grubo posiekana2(mequite, hikora lub olcha)seler grubo posiekanyseler grubo posiekany2kilogramyPapryczki peperoncini do dekoracjiPapryczki peperoncini do dekoracji1świeży pieprz chile, np. Fresno, drobno posiekany lub 1 łyżeczka suszonych płatkówświeży pieprz chile, np. Fresno, drobno posiekany lub 1 łyżeczka suszonych płatków4541 cukinia żółta, pokrojona w kostkę o wymiarach 2,5 cm.pieczarki cremini pokrojone w plasterkipieczarki cremini pokrojone w plasterki281 cukinia żółta, pokrojona w kostkę o wymiarach 2,5 cm.Garść suszonych borowików (oGarść suszonych borowików (o591 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliweEVOOEVOO1łyżka czerwony ocet winnyświeży liść laurowyświeży liść laurowy23 ziemniaki obrane i pokrojone w kostkę o wymiarach 1/2 calaświeży tymianek, posiekanyświeży tymianek, posiekany2goździkiczosnek rozgniecionyczosnek rozgnieciony4goździkiczosnek drobno posiekanyczosnek drobno posiekany1131 cukinia żółta, pokrojona w kostkę o wymiarach 2,5 cm.guanciale lub boczek, posiekanyguanciale lub boczek, posiekany1cytryna w plasterkachcytryna w plasterkach1Podwójnie nadziewane ciasteczka Oreomajeranek lub oregano (skąpe 1/3 palmy)majeranek lub oregano (skąpe 1/3 palmy)1181 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwemarsala lub wytrawne czerwone winomarsala lub wytrawne czerwone wino1cebula, obrana i poćwiartowanacebula, obrana i poćwiartowana6krewetki i żyłkiWiązanka ziół z pietruszki, rozmarynu i tymianku wiązana sznurkiemWiązanka ziół z pietruszki, rozmarynu i tymianku wiązana sznurkiem6krewetki i żyłkiStarty ser pecorino, do polewyStarty ser pecorino, do polewy6krewetki i żyłkiSólSól6krewetki i żyłkiSól i pieprzSól i pieprz23 ziemniaki obrane i pokrojone w kostkę o wymiarach 1/2 calaDo podania chleb Pita podgrzany zgodnie z instrukcją na opakowaniuDo podania chleb Pita podgrzany zgodnie z instrukcją na opakowaniu4731 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwepassata czyli sos pomidorowypassata czyli sos pomidorowy
TrudnośćEkspert
Gotowe W2 hrs, 5 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia51
Magazyn