Marinara miłośnika grzybów

Marinara miłośnika grzybów
Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisów dania głównego, więc dać Grzyb Miłośnik Marinaran spróbować. Na 7,21 zł za porcję, ten przepis okładki 57% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 1456 kalorii, 85g białka, oraz 83g tłuszczu. Ten przepis służy 6. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny i 5 minut. Udaj się do sklepu i odbierz tymianek, sól, majeranek i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Aby zużyć cytrynę, możesz podążać za tym daniem głównym z Ciasteczka cytrynowe z lukrem cytrynowym Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 73%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Grzybowa Marinara, Grzybowa Marinara z Penne, oraz Mięsisty Pieczarkowy Sos Marinara dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Umieścić borowiki w garnku, przykryć wywar i doprowadzić do duszenia. Rozpuścić do miękkości, następnie wyjąć łyżką szczelinową i posiekać; rezerwy z płynem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Bakłażan Obrany I Pokrojony W Paski1 Bakłażan Obrany I Pokrojony W Paski
Cukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do PodaniaCukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do Podania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ball® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I OpaskamiBall® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I Opaskami
1 Mała Szalotka Pokrojona W Cienkie Półksiężyce1 Mała Szalotka Pokrojona W Cienkie Półksiężyce
2
Podgrzać łyżkę EVOO w holenderskim piekarniku na średnim ogniu, dodać guanciale i chrupiące.
Składniki, których będziesz potrzebować
GuancialeGuanciale
JukonJukon
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Kostka Masła, Plus 3 łyżki Roztopionego Masła Do Posmarowania1 Kostka Masła, Plus 3 łyżki Roztopionego Masła Do Posmarowania
3
Wyjąć łyżką szczelinową, dodać pozostałe EVOO, kilka obrotów patelni i dodać grzyby cremini do brązowego, 10 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Grzyby CriminiGrzyby Crimini
JukonJukon
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ball® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I OpaskamiBall® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I Opaskami
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
4
Dodać czosnek, tymianek, majeranek lub oregano, chile, sól i pieprz, wymieszać 1 do 2 minut, następnie dodać koncentrat pomidorowy i wymieszać minutę więcej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Steki Z Rostbefu Nowojorskiego Z Kością, Jeśli ChceszSteki Z Rostbefu Nowojorskiego Z Kością, Jeśli Chcesz
Do Podania Chleb Pita Podgrzany Zgodnie Z Instrukcją Na OpakowaniuDo Podania Chleb Pita Podgrzany Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu
MajeranekMajeranek
Do 6 Bułek Hamburgerowych, Podzielonych, OpcjonalnieDo 6 Bułek Hamburgerowych, Podzielonych, Opcjonalnie
Mrożone Wegetariańskie Kruszone MięsoMrożone Wegetariańskie Kruszone Mięso
1 Szklanka Posiekanego Czosnku1 Szklanka Posiekanego Czosnku
1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej
5
Dodaj marsalę lub wino i zarezerwowany bulion borowików, minus kilka łyżek, w których grys mógł się osiedlić.
Składniki, których będziesz potrzebować
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
Cukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do PodaniaCukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do Podania
6
Dodaj porcini, guanciale lub boczek i pomidory (rozbić pomidory trochę); mieszać w passata i, kilka liści bazylii i dusić na małym ogniu 40 do 45 protokół, mieszając od czasu do czasu zagęścić i połączyć smaki. Schłodzić i przechowywać do posiłku przed make-ahead. Podgrzać sos, przykryć, na średnim ogniu, od czasu do czasu mieszając.
Składniki, których będziesz potrzebować
GuancialeGuanciale
1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę
PassataPassata
Ziemniak Przekrojony Wzdłuż Na Pół I Pokrojony W Cienkie PlasterkiZiemniak Przekrojony Wzdłuż Na Pół I Pokrojony W Cienkie Plasterki
1 Czerwona Cebula, Mała Kostka1 Czerwona Cebula, Mała Kostka
4 Pomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W Kostkę4 Pomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W Kostkę
7
Aby służyć, doprowadzić duży garnek wody do wrzenia makaronu, dodać sól i gotować makaron do al dente, rezerwując filiżankę skrobi gotowania wody tuż przed odsączeniem. Powrót makaron do gorącego garnka i dodać masło i połowę sosu; wrzucić do połączenia, dodając trochę skrobi gotowania wody, jeśli to konieczne, aby poluzować SOS.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 Małe Rzepy, Obrane I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/8 Cala3 Małe Rzepy, Obrane I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/8 Cala
Przepis Na PizzocheriPrzepis Na Pizzocheri
4 Pomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W Kostkę4 Pomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W Kostkę
Pasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 CmPasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 Cm
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Mała Szalotka Pokrojona W Cienkie Półksiężyce1 Mała Szalotka Pokrojona W Cienkie Półksiężyce
8
Podawać makaron w płytkich miseczkach z pozostałymi grzybami marinara na górze; udekorować dużą ilością sera.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Bakłażan Obrany I Pokrojony W Paski1 Bakłażan Obrany I Pokrojony W Paski
Pokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 CmPokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
Przepis Na PizzocheriPrzepis Na Pizzocheri
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Dodatkowe Kandyzowane WiśnieDodatkowe Kandyzowane Wiśnie
9
Umieść kurczaka w dużym garnku.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Mała Szalotka Pokrojona W Cienkie Półksiężyce1 Mała Szalotka Pokrojona W Cienkie Półksiężyce
10
Dodać seler, marchew, cebulę, czosnek, cytrynę, liść laurowy, ziarna pieprzu i wiązkę ziół; doprawić solą. Przykryć kurczaka wodą i doprowadzić do wrzenia; zmniejszyć ogień do niskiego, toczenia na wolnym ogniu. Dusić od 60 do 75 minut, następnie schłodzić kurczaka w magazynie. Odcedzić zapas.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pęczek Ziół: świeża Kolendra, Majeranek Lub Oregano I TymianekPęczek Ziół: świeża Kolendra, Majeranek Lub Oregano I Tymianek
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)
Mrożone Wegetariańskie Kruszone MięsoMrożone Wegetariańskie Kruszone Mięso
Plasterki Pomarańczy, Przekrojone Na Pół, Do DekoracjiPlasterki Pomarańczy, Przekrojone Na Pół, Do Dekoracji
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
Cukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do PodaniaCukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do Podania
Pasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 CmPasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 Cm
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
11
Usuń kurczaka w dużych kawałkach ze skóry i kości.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków
12
Połowę mięsa pokroić na kawałki wielkości kęsa. Cienko pokroić lub wyciągnąć pozostałe mięso.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala

Składniki

3liścieKilka bazylii, rozdarta, plus dodatkowo do dekoracjiKilka bazylii, rozdarta, plus dodatkowo do dekoracji1Podwójnie nadziewane ciasteczka Oreocały czarny pieprzcały czarny pieprz454papryka habanerobucatini lub spaghettibucatini lub spaghetti2Spód: okruszki z herbatników graham3 małe rzepy, obrane i pokrojone na plasterki o grubości 1/8 cala3 małe rzepy, obrane i pokrojone na plasterki o grubości 1/8 cala794papryka habaneroPomidory San MarzanoPomidory San Marzano1marchewka obrana i grubo posiekanamarchewka obrana i grubo posiekana2(mequite, hikora lub olcha)seler grubo posiekanyseler grubo posiekany2kilogramymały bakłażan, obrany i pokrojony w kostkęmały bakłażan, obrany i pokrojony w kostkę1świeży pieprz chile, np. Fresno, drobno posiekany lub 1 łyżeczka suszonych płatkówświeży pieprz chile, np. Fresno, drobno posiekany lub 1 łyżeczka suszonych płatków454papryka habaneropieczarki cremini pokrojone w plasterkipieczarki cremini pokrojone w plasterki28papryka habaneroGarść suszonych borowików (oGarść suszonych borowików (o591 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliweEVOOEVOO1łyżka czerwony ocet winnyświeży liść laurowyświeży liść laurowy2Spód: okruszki z herbatników grahamświeży tymianek, posiekanyświeży tymianek, posiekany2goździkiczosnek rozgniecionyczosnek rozgnieciony4goździkiczosnek drobno posiekanyczosnek drobno posiekany113papryka habaneroguanciale lub boczek, posiekanyguanciale lub boczek, posiekany1cytryna w plasterkachcytryna w plasterkach1Podwójnie nadziewane ciasteczka Oreomajeranek lub oregano (skąpe 1/3 palmy)majeranek lub oregano (skąpe 1/3 palmy)1181 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwemarsala lub wytrawne czerwone winomarsala lub wytrawne czerwone wino1cebula, obrana i poćwiartowanacebula, obrana i poćwiartowana6krewetki i żyłkiWiązanka ziół z pietruszki, rozmarynu i tymianku wiązana sznurkiemWiązanka ziół z pietruszki, rozmarynu i tymianku wiązana sznurkiem6krewetki i żyłkiStarty ser pecorino, do polewyStarty ser pecorino, do polewy6krewetki i żyłkiSólSól6krewetki i żyłkiSól i pieprzSól i pieprz2Spód: okruszki z herbatników grahamDo podania chleb Pita podgrzany zgodnie z instrukcją na opakowaniuDo podania chleb Pita podgrzany zgodnie z instrukcją na opakowaniu4731 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwepassata czyli sos pomidorowypassata czyli sos pomidorowy
TrudnośćEkspert
Gotowe W2 hrs, 5 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia51
Magazyn