Margarita pomidorowa z solą kopru włoskiego
Margarita pomidorowa z solą kopru włoskiego może być właśnie tym napojem, którego szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i wegański przepis ma 732 kalorie, 5G białka, oraz 2G tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 1. Na 14,25 zł za porcję, ten przepis okładki 22% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka klinów z limonki, pomidor z befsztyku, sok z limonki z 1 limonki i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 50%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Koper Włoski I Rzepa Z Solą Kopru Włoskiego, Margarita Z Pianką Cadillac I Solą Morską, oraz Chile Margarita z solą paprykową dla podobnych receptur.
Instrukcje
Połącz pomidora i tequilę w blenderze. Pulsuj kilka razy na medium, aby rozbić pomidora, a następnie /zmiksuj przez około 5 sekund, aby utworzyć pulpy puree. Przecedzić puree przez bardzo drobny sitko siatkowe lub mniej drobny wyłożony podwójną warstwą gazy. Delikatnie wymieszać kilka razy podczas odkształcania,ale nie naciskać. Odcedzić, aż przestanie kapać samodzielnie, około 15 minut. Przechowywać w lodówce, jeśli nie używać natychmiast.
Na sól kopru włoskiego: Toast nasiona kopru włoskiego na średniej patelni na średnim ogniu, aż pachnące, o 2 protokół.
Umieść prażone nasiona kopru włoskiego w młynku do przypraw lub czystym młynku do kawy i pulsuj, aż nasiona będą miały taką samą konsystencję jak sól koszerna, około 10 impulsów.
Zmielony koper włoski połączyć z koszerną solą. Przechowywać w małym słoiczku do momentu użycia.
W przypadku Margarity pomidorowej: zwilż Brzeg kieliszka koktajlowego sokiem z limonki, brzeg z solą kopru włoskiego i odstaw na bok.
Do przygotowanej szklanki dodać lód.
Wlej pomidorową tequilę, agawę i sok z limonki do shakera koktajlowego i napełnij lodem. Wstrząsnąć, aż dobrze schłodzone, o 20 sekund. Przelej do przygotowanej szklanki i natychmiast podawaj.