Margarita-Marynowany Kurczak Z Salsą Mango

Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj marynowanego kurczaka z Margaritą z Salsan Mango. Na 2,13 zł za porcję, ten przepis okładki 19% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6. Jedna porcja zawiera 472 kalorie, 29g białka, oraz 7G tłuszczu. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Jest to raczej niedrogi przepis dla fanów meksykańskiej kuchni. Udaj się do sklepu i odbierz dekorację: gałązkę kolendry, piersi z kurczaka, sól i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać salsę można śledzić to danie główne z Deserowa Salsa Truskawkowa jako deser. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne i przyjazne dla fodmap dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 10 minut. Z łyżeczką wynik 48%, to danie jest solidne. Podobne przepisy to Piwo i limonka marynowany kurczak w miseczkach Tortilla z salsą Mango, Margarita-marynowany stek z grillowaną salsą Tomatillo, oraz BBQ Margarita kurczak Tostadas ze słodkim Jalapeno Margarita Salsa.
Instrukcje
Pokrój limonki na pół. Wyciśnij sok do płytkiego naczynia lub dużej plastikowej torby zamrażarki z zamkiem błyskawicznym; dodaj wyciśnięte połówki limonki do soku.
Dodać mieszankę margarity, kolejne 4 składniki i, w razie potrzeby, tequilę.
Ubić (lub zamknąć worek i wstrząsnąć), aby wymieszać.
Dodać kurczaka; przykryć lub zapiekać i schłodzić co najmniej 2 godziny lub do 6 godzin.
Usuń kurczaka z marynaty, odrzucając marynatę. Odstaw kurczaka na bok.
Przygotuj ryż zgodnie ze wskazówkami na opakowaniu; utrzymuj ciepło.
Coat Cold grill gotowania rusztu z grillowania spray; umieścić na grillu na średnim ogniu (300 do 350).
Kurczaka ułożyć na ruszcie.
Kurczak z grilla, przykryty pokrywką z grilla, 6 minut z każdej strony lub do momentu zakończenia.
Podawać na gorącym ugotowanym ryżu.
Podawać z salsą Mango i w razie potrzeby udekorować.