Marchewki z sosem Curry
Marchewka z sosem Curry może być tylko przystawką, której szukasz. Na 60 centów za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 147 kalorii, 1G białka, oraz 11g tłuszczu. Ten przepis służy 2. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Niewiele osób lubiło to indyjskie danie. Jeśli masz majonez, curry, krem beztłuszczowy, i kilka innych składników na rękę, można zrobić to. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegetariańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Ogólnie ten przepis zarabia raczej kiepski wynik spoonacular 36%. Podobne przepisy to Brukselka, marchewka i pekan w sosie klonowym, Piersi z kurczaka z sosem śmietanowo-tymiankowym Shiitake i pieczoną marchewką, oraz Curry pieczona marchewka z sosem orzechowym.
Instrukcje
Marchewki parowe, pod przykryciem, 7 minut lub do chrupkości; odcedzić.
Połączyć majonez i kolejne 5 składników w rondlu; umieścić na średnim ogniu, aż będzie gorący, od czasu do czasu mieszając.
Polecane wino: Chenin Blanc, Gewurztraminer, Riesling
Chenin Blanc, Gewurztraminer i Riesling są świetnym wyborem dla Azjatów. Najlepsze wino do kuchni azjatyckiej zależy od kuchni i potrawy - oczywiście - ale te kwaśne białka łączą się z wieloma tradycyjnymi posiłkami, pikantnymi lub nie. Jednym z win, które można spróbować jest Leo Steen Saini Vineyard Chenin Blanc. Ma 4,4 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 24 dolarów.
![Leo Steen Saini Vineyard Chenin Blanc]()
Leo Steen Saini Vineyard Chenin Blanc
Podobnie jak Transport na wiosenną łąkę, to urocze wino wyświetla kuszące aromaty rumianku, werbeny cytrynowej, tymianku i pikantnych cytrusów. Na długim, orzeźwiającym podniebieniu, doskonała naturalna kwasowość i wilgotna mineralność żwiru wprowadzają piękną energię do wina, przenosząc smaki zielonego jabłka i gruszki Anjou do jasnego, skoncentrowanego wykończenia.