Marchewka z koperkiem i fasolka szparagowa
Need a bezglutenowe, pierwotne i wegetariańskie przystawki? Koperkowe marchewki i fasolka szparagowa może być spektakularny przepis, aby spróbować. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 72 kalorie, 2G białka, oraz 4G tłuszczu każdy. Na 46 centów za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Jeśli masz pod ręką wodę, masło, fasolę i kilka innych składników, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Ogólnie ten przepis zarabia not so great spoonacular score of 35%. Podobne przepisy to Marchewka Z Koperkiem I Fasolka Szparagowa, Fasolka Szparagowa Put-Up, oraz Fasolka Szparagowa Z Koperkiem.
Instrukcje
Gotować pierwsze 5 składników w rondlu na średnim ogniu 8 do 10 minut lub aż warzywa będą chrupiące-miękkie.
Zdjąć z patelni; zachować ciepło.
Roztopić masło w rondlu na średnim ogniu; dodać cebulę, i smażyć do miękkości.
Dodać warzywa; wrzucić delikatnie do herbu.