Marchewka Z Jabłkiem Z Boczkiem
Jabłko-Glazurowana marchewka z boczkiem może być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis służy 8. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 2G białka, 2G tłuszczu, oraz w sumie 117 kalorii. Na 65 centów za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz jabłecznik, cebulę, szczypiorek i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Przynosi wam to moje przepisy. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Z łyżeczką wynik 38%, to danie jest raczej złe. Podobne przepisy to Glazurowana marchewka z boczkiem i cebulą, Klon Szkliwiony Boczek Zawijany Pieczona Marchewka, oraz Sałatka ze szpinakiem, jabłkiem i boczkiem z Lukrowanymi orzechami włoskimi.
Instrukcje
Gotować plastry boczku na małej patelni na średnim ogniu, aż chrupiące.
Usuń boczek z patelni, i crumble.
Dodaj cebulę do kapiących boczek na patelni,i smażyć 3 protokół.
Dodaj marchew, cydr, cukier i pieprz, i doprowadzić do wrzenia. Gotować mieszaninę 10 minut na średnim ogniu lub aż marchew będą miękkie. Nie drenować.
Umieścić mieszaninę marchwi w dużej misce do serwowania.
Posypać boczkiem i szczypiorkiem.