Marchew z szalotką, szałwią i tymiankiem
Marchew z szalotką, szałwią i tymiankiem może być tylko przystawką, której szukasz. Jedna porcja zawiera 150 kalorii, 3G białka, oraz 7G tłuszczu. Ten bezglutenowy, pierwotny i wegetariański przepis służy 8 i kosztuje 70 centów za porcję. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Mieszanka marchwi, masło, gałka muszkatołowa i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Z łyżeczką wynik 47%, to danie jest dobre. Podobne przepisy to Glazurowana Marchewka I Szalotka Z Tymiankiem, Socca Z Szalotką I Tymiankiem, oraz Marynowane grzyby z szalotką i tymiankiem.
Instrukcje
Marchew pokroić w 3-na 1/2-calowe patyczki.
Doprowadzić czas do wrzenia z 3/4 łyżeczka soli i 1/2 łyżeczka pieprzu w 12-calowej patelni ciężkiej.
Dodaj marchew i gotuj na wolnym ogniu, pod przykryciem, aż do miękkości, o 15 protokół.
Zdejmij pokrywkę i gotuj, aż większość płynu odparuje, około 5 minut.
Przenieść marchew do miski i wytrzeć patelnię.
Gotować szalotki na maśle z 1/2 łyżeczka każda z soli i pieprzu na patelni na średnim ogniu, mieszając od czasu do czasu, aż złoto-brązowy, o 6 protokół.
Dodać szałwię, tymianek i gałkę muszkatołową i gotować, mieszając, aż bardzo pachnące, 1 do 2 protokół.
Wyjąć z ognia i marchew powrót do patelni, podrzucając do herbu. Doprawić solą i pieprzem.
Marchew można przygotować 1 dzień wcześniej i schłodzić. Podgrzać na małym ogniu.