Marchew z szalotką, szałwią i tymiankiem

Marchew z szalotką, szałwią i tymiankiem
Marchew z szalotką, szałwią i tymiankiem może być tylko przystawką, której szukasz. Jedna porcja zawiera 150 kalorii, 3G białka, oraz 7G tłuszczu. Ten bezglutenowy, pierwotny i wegetariański przepis służy 8 i kosztuje 70 centów za porcję. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Mieszanka marchwi, masło, gałka muszkatołowa i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Z łyżeczką wynik 47%, to danie jest dobre. Podobne przepisy to Glazurowana Marchewka I Szalotka Z Tymiankiem, Socca Z Szalotką I Tymiankiem, oraz Marynowane grzyby z szalotką i tymiankiem.

Instrukcje

1
Marchew pokroić w 3-na 1/2-calowe patyczki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
2
Doprowadzić czas do wrzenia z 3/4 łyżeczka soli i 1/2 łyżeczka pieprzu w 12-calowej patelni ciężkiej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Rzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 CalaRzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 Cala
Cukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do PodaniaCukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do Podania
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
3
Dodaj marchew i gotuj na wolnym ogniu, pod przykryciem, aż do miękkości, o 15 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
4
Zdejmij pokrywkę i gotuj, aż większość płynu odparuje, około 5 minut.
5
Przenieść marchew do miski i wytrzeć patelnię.
Składniki, których będziesz potrzebować
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
6
Gotować szalotki na maśle z 1/2 łyżeczka każda z soli i pieprzu na patelni na średnim ogniu, mieszając od czasu do czasu, aż złoto-brązowy, o 6 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
2 Do 3 Szklanek Wytrawnego Czerwonego Wina2 Do 3 Szklanek Wytrawnego Czerwonego Wina
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
7
Dodać szałwię, tymianek i gałkę muszkatołową i gotować, mieszając, aż bardzo pachnące, 1 do 2 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Ciasto Funtowe Z żurawiną, Pokrojone W Kostki O Wymiarach 1/2 Cala, Tak Aby Uzyskać 2 Szklanki (można Też Wykorzystać 2 Szklanki Resztek Ciasta Duńskiego Lub Pączków W Połączeniu Z Suszoną żurawiną – Patrz Poniżej)1 Ciasto Funtowe Z żurawiną, Pokrojone W Kostki O Wymiarach 1/2 Cala, Tak Aby Uzyskać 2 Szklanki (można Też Wykorzystać 2 Szklanki Resztek Ciasta Duńskiego Lub Pączków W Połączeniu Z Suszoną żurawiną – Patrz Poniżej)
1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej
Kapusta Włoska, Czyli Pekińska, Pokrojona W Paski O Grubości 2,5 CmKapusta Włoska, Czyli Pekińska, Pokrojona W Paski O Grubości 2,5 Cm
8
Wyjąć z ognia i marchew powrót do patelni, podrzucając do herbu. Doprawić solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
1
Josmeyer Les Folastries
2
Gewürztraminer '05
Składniki, których będziesz potrzebować
GewurztraminerGewurztraminer
3
Uwaga kucharzy: .
4
Marchew można przygotować 1 dzień wcześniej i schłodzić. Podgrzać na małym ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
TrudnośćNormalny
Gotowe W25 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia12
Magazyn